3 frække tips til at få gang i sexlivet igen

Når man er i et parforhold, sker der ofte det at efter et stykke tid vil sexlysten hos begge parter dale. For nogle er det måske efter et år, eller to, mens det for andre vil vare længere tid måske omkring 5 år.

Men det sker som regel for de fleste par at sexlysten med tiden ikke er hvad den var i starten af forholdet, hvor man var nyforelskede.

Det kan også tit være forhold såsom arbejde, studier, børn eller andre ting, der gør at man ikke har den samme energi og lyst til at dyrke sex, som man havde engang.

Men da sex er sundt og godt og menes at være gavnligt for fx blodtrykket, depression og stress og det en skam at det forholder sig sådan at man gradvist mister lysten til sex.

Der er imidlertid ting, man kan gøre for at få den gamle sexgnist og sexlyst tilbage igen, og dermed få et bedre sexliv med sin partner.

I denne artikel vil vi komme med 3 gode frække tips til, hvordan man kan få sexlysten tilbage i parforholdet igen.

3 frække sextips:

  1. Afprøv nye sexstillinger

Mange par bliver efterhånden som tiden går lidt uopfindsomme, når de har sex, og kører som regel på den gamle rutine. Her kan det give en ny frisk energi og sexlyst, hvis man eksperimenterer med nye frække sexstillinger.

  1. Aftal at dyrke sex på en fast ugedag

Når man aftaler en fast dag på ugen, hvor man skal have sex, så er man så at sige forpligtet til at det skal man bare. På den måde er man også sikker på at man selv og sin partner sørger for at afsætte tid til det, og ikke lægge andre planer, ligesom man sørger for at have energi til det.

  1. Eksperimentér med sexlegetøj

Sexlegetøj er en spændende og fræk måde at forny sit sexliv på og skabe større sexlyst. Der findes et hav af sexlegetøj lige fra de mere almindeligt kendte såsom dildoer, dobbelt dildoer, vibratorer og så videre til fx masker, kostumer, piske, sexdukker og sexmaskiner.

De fleste, som ikke er vant til at bruge sexlegetøj, begynder med fx en vibrator eller dildo, og når det så ikke er så spændende mere, finder man andre ting, der virker interessante.

Der er masser at afprøve, så det er bare at gå på opdagelse i de mange spændende former for sexlegetøj, der findes på markedet.

Med disse 3 frække tips er der lagt godt op til at man får sig nogle sjove og frække stunder med sin partner med en fornyet sexlyst.