3 Gode egenskaber ved en god kop te

Te er oppe i tiden, som det sjældent har været det før og dette giver anledning til at tale lidt om de gode egenskaber te har. For det er ikke blot en kop varmt vand, med en lille smule smag. Der er faktisk tale om et rigtig godt produkt, som har nogle gavnlige, sundhedsmæssige egenskaber for dig.

Te kan gavne immunforsvaret

Det er ikke en skrøne. Te er virkeligt godt for imumforsvaret og det giver dig en lang række gode egenskaber i den forbindelse. Det frigiver blandt andet en del mineraler og antioxidanter. Disse beskytter mod de “frie radikaler”, som blandt andet kan være med til at give cancer. Det er i og for sig ligegyldigt hvilken te du drikker, både sort te, grøn te, oolong te og hvid te giver alle de samme typer og mængder af antioxidanter. Førnævnte er faktisk ikke så mærkeligt, de stammer nemlig alle fra den samme plante. Planten er kendt under det latinske navn Camellia sinensis.

Te er fyldt med vitaminer

Te ér fyldt med vitaminer. Uagtet af hvilken type af te der er tale om, vil du komme til at indtage et virvar af vitaminer. Der er blandt andet tale om c-vitamin, e-vitamin, selen, samt Zink. De gode ting stopper dog ikke her, der er ligeledes en del flavonider og fenoler. Disse hjælper med at bekæmpe virus og infektioner i kroppen.
Vitaminer er vigtige for dig, hvis du gerne vil opretholde optimal funktion igennem en hel dag. C-vitamin hjælper med at holde kroppen rask, det styrker nemlig immunforsvaret. E-vitamin på den anden hånd hjælper også med at styrke immunforsvaret, men på en lidt anden måde end c-vitamin. Hvor førstnævnte hjælper mere med den generellle dag-dag sundhed, så mindsker e-vitamin blandt andet risikoen for kræft. Ligeledes kan E-vitamin være behjælpelig med at hæmme ældre mennesker blod evne til at klumpe sig sammen. Hvilket gør chancen for blodpropper mindre.

Dermed ikke sagt, at te kan forhinde både kræft og blodpropper. Men de kan være med til at styrke kroppens eget forsvar mod disse ting

Øko-te ved den rette temperatur

Det er ret vigtigt, at du ikke blot overhælder din te med kogende vand. Da du ikke vil få det optimale ud af teen. Teen skal brygges ved den rette temperatur for at få det optimale ud af den.
Det er ligeledes en fordel, hvis du vælger en økologisk te, da tebusken er en af de afgrøder, som bliver sprøjtet mest. Således vil du finde en del kemikalier værende til stede i ikke-økologisk te.

Dette var alt vi har valgt at bringe om tes egenskaber. Vi håver du blev klogere.