3 måder at flytte billigt på

Spørg dine venner om de vil hjælpe med din flytning

Der selvfølelig den klassiske måde at spare penge på sin flytning. Nemlig ved at spørge sine venner og familie om de ikke vil hjælpe dig med din flytning. Men det er alt andet end et populært spørgsmål at stille sine venner og sin familie for der er INGEN! der kan fordrage at flytte. Det er meget fint at du lokker med pizza og kolde øl men de fleste gange ville dine venner og din familie nok heller samle ind i en gammel flyttekasse så du kan få råd til at hyre et professionelt flyttefirma til at udføre din flytning for dig i stedet for. Skulle det alligvel lykkedes dig at overtale dine venner til at hjælpe dig med at flytte dine ting skal du huske på at næste gang en af dem skal flytte regner de med at du stiller trofast op og hjælper dem. Så hvis du får 8 venner til at hjælpe dig med din flytning kan du altså selv se frem til at skulle lege flyttemand 8 gange i fremtiden for at betale din “gæld” af til dine venner. Spørgsmålet er så om det kan betale sig i sidste ende.

Flyt flere på en gang og få mængde rabat

Det er blevet et stort hit hos især studerende i Århus og København at gå sammen om at betale flytteregningen. Måden det forgår på er smart og enkel! Hvis der eksempelvis er flere der skal flytte fra Århus til København finder de en fælles flyttedato der passer dem alle sammen. Herefter kontakter de et flyttefirma i Århus og tilbyder dem at de kan få 2-3 flytninger på en gang hvis de kan tilbyde en ekstra god flyttepris. 9 ud af 10 flyttefirmaer ville med glæde tage imod denne form for flytning. Det er win win for begge parter. Endnu bedre er det hvis du eksempelvis skal flytte fra Århus til København og du så kan finde nogen andre der skal flytte fra København til Århus samme dag. Så kan du virkelig presse prisen ned fordi at flyttefirmaet undgår at skulle køre tilbage med en tom flyttebil. Hvis så samtidigt er flere der flytter på samme tid ja så er der ingen grænser for hvor billigt jeres flytning kan blive. Det kræver selvfølelig en del planlægning men det er det hele værd hvis det lykkes.

Brug en flyttefirma sammenligningsside på nettet

Skal det være rigtigt nemt og hurtigt og vil du gerne slippe for at skulle stå for al koordineringen mellem de forskellige der skal flytte og flyttefirmaet. Samt evt. selv og skulle være klar til at finde nogle nye hvis nu der er nogen der hopper fra i sidste øjeblik så skal du bruge flyttefirma sammenligningsside som eksempelvis www.flytbilligst.dk På sådanne en side kan du ganske gratis få tilbud fra flere forskellige flyttefirmaer og på den måde nemt finde frem til det billigste flyttefirma. Alle flyttilbuddene som du modtager er helt uforpligtende så det er altså helt op til dig om du ønsker at benytte af et af de tilbud som du modtager igennem flyttefirma sammenligningsside