Smarte gulvløsninger

Leder du efter gode gulvløsninger til din bolig, vil det komme dig til gode, hvis du overvejede de to gulv løsninger i form af microcement gulv og det såkaldte new yorker gulv

Microcement er det nye sort inden for gulvløsning, specielt i det morderne hjem. Microcement giver dit gulv et super skarpt look, som ville være svært og få på andre måder, som altid vil passe godt ind i din bolig. Samtidig er der en lang række praktiske årsager ved brug af dette gulv, som gør det endnu mere populært. Det kræver ikke mere end 2-3 mm at få implementeret et microcement gulv, hvilket gør, at der sjældent vil komme nogle praktiske problemer, ved brug af denne gulvløsning. Samtidig er det super slidestærkt og kan bruges på alle overfalder, hvilket gør man nemt, ved brug af microcement til sit gulv, kan skabe en flot og gennemført gulv i din bolig, som sent vil gå af mode. Dette er bare nogle af de gode grunde til at brugen af microcement gulv vil være en fremragende løsningen til dit gulv.

Et andet yderst moderne gulvløsning er det såkaldte New Yorker gulv. Som det kan forståes kommer navnet fra byen new york, hvor denne gulv løsning er særligt populært, hvilket og er med til at gør det så moderne som det er. Et New Yorker gulv passer perfekt ind i den moderne indretning, med sin rustige og industrielle look, som er vendt tilbage som en yderst moderne stil. Et bruge et gulv med denne new yorker stil, vil være et god erstatning til det meget brugte klinke gulv, som findes oftes i rum som badeværelse eller køkken. Det der gør sig gældende for begge disse rum er at funktionaliteten er vigtig, og derfor vil ikke alle gulvløsninger være optimale. Det smarte med new yorker gulvet er, at det flotte design og look, kommer til udtryk samtidig med et gulvet er særdeles funktionelt, hvilket gør at du kan indrette disse rum, efter at være funktionelle, uden at gå på kompromis med det flotte udseende. Derfor vil et New Yorker gulv være en fremragende løsning, hvis du leder efter noget nyt til dit gulv.