Akupunktur i Valby | Hvad er akupunktur?

Hvad er akupunktur og hvordan kan akupunktur i Valby hjælpe dig med at komme af med dine smerter? I denne artikel, vil jeg forklare dig, hvordan akupunktur kan gå ind og lindre kroppens smerter, og hvorfor det er så populært verden over.

Hvad er Akupunktur og hvordan virker det?

Akupunktur stammer fra Kina. det går flere hundrede år tilbage, og har sine rødder i kinesisk naturfilosofi. Inden for akupunktur har man delt kroppen op i flere områder, Dette kaldes akupunktur områder.

Ved at stimulere disse punkter er pointen at man kan skabe balance i ens livs energi. Akupunktur anses over hele verden som en behandling der kan helbrede mange symptomer og sygdomme.Dette er blevet bekræftet af flere videnskabelige undersøgelser.

Hvordan virker Akupunktur så?

Akupunktur går ud på at man stikker tynde nåle ind i din krop. Her vil nålene stimulere dine nerver. Dette kan medvirke at du får øget blodgennemstrømning og din krop begynder at producere flere smertedæmpende hormoner. Udover at behandlingen påvirker din fysiske tilstand positivt, går den også og påvirke din mentale oplevelse. Du skal typisk igennem 5-7 behandlinger før du vil kunne mærke en effekt at akupunkturen. Det anbefales at du tager mellem 8-12 behandlinger, for at få mest ud af det.

Hvilke problemer kan akupunktur behandle?

Akupunktur er perfekt til dig, der lider af migræne, spændings hovedpine og smerte bestemte områder. Din læge vil kun vurdere ud fra hvilken lidelse du har, om akupunktur vil hjælpe, til at behandle din tilstand.

Er der nogen risici ved akupunktur?

Der er bivirkninger ved akupunktur. Der er flere der oplevet mindre blødninger der hvor nålen har siddet, andre har oplevet svimmelhed, træthed og forværring af smerter. Dette er kun få der har oplevet. Der er ikke nogle generelle bivirkninger ved akupunktur. Du kan dog føle dig træt efter en behandling, og det skyldtes at der frigøres end masse stoffer i din krop.

Akupunkter er ikke noget for dig hvis du

Hvis du lider af nåleforbi, vil jeg ikke anbefale dig akupunktur, det samme gælder hvis du har en pacemaker. Problemer med dit nervesystem. Du skal især være opmærksom på at det sted du vælger at få akupunktur er autosiriseret og kvalificeret til at fuldføre opgaven. Hvis ikke kan du risikere at du får permanente skader og kan risikere betændelse i kroppen, hvis de ikke har styr på deres hygiejne og opbevaring af nåle.

Copenhagen Physio er eksperter inden for dette, og lever op til alle krav angående Akupunktur. Så hvis du vil prøve at blive behandlet på en alternativ måde, skal du prøve akupunktur i Valby.