Armbåndsure til den kræsne del af befolkningen

Skandinavisk design er kendt verden over for et æstetisk og minimalistisk design, der ofte er kombineret med en høj funktionalitet. Ikke mindst i her i Danmark har vi en lang tradition for godt håndværk med sans for det ydre. Flere danske designklassikere er kendt verden over og tidsløse håndværk fra navne som Hans Wegner, Arne Jacobsen og Verner Panton er i høj kurs.

Det er dog ikke kun indenfor møbeldesign, dansk design kan vække opsigt og interesse. Også modebranchen er godt med, hvor danske modehuse hvert år er at finde på de store podier rundt omkring i Paris, New York, London og København. Det gælder også accessoirers, hvor et ungt, dansk brand som Noon Copenhagen er med til at sætte dagsordenen.

Not Afraid To Be Different

Noon Copenhagen er et urmærke, der blev grundlagt i 2007. Kollektionerne har helt fra starten været uhyre innovative, og siden grundlæggelsen har Noon ansøgt om, og fået godkendt, op imod 20 forskellige patenter. Lige fra urværkets funktionalitets til forskellige designelementer er patenterede, hvilket i høj grad gør Noon Copenhagen til en unik spiller både herhjemme i andedammen, men også globalt, hvor Noon efterhånden er at finde i 20 lande verden over.

Noons mest kendte kollektion er deres såkaldte Changer serie. Changer serien udmærker sig ved at have en roterende urskive i flere forskellige farvenuancer. Ikke nok med at det ser spektakulært ud, og man praktisk talt kan falde i staver ved at kigge på sit ur, så har Noon med den roterende urskive opfundet en helt ny måde at vise tiden på. Da den roterende urskive flytter sig i takt med klokkeslættet, er det muligt at aflæse klokken, selv om man fjerner urviserne. Dette er aldrig set før, og designelementet er derfor også patenteret. Noon Copenhagen tør bryde med gængse designregler og følge deres egne veje. Dette kommer også til udtryk i deres slogan, ”Not afraid to be different”.

Armbåndsure til folket

Noon har siden begyndelsen i 2007 produceret op imod 50 forskellige kollektioner. Virksomheden samarbejder med både danske, såvel som udenlandske designere. Henrik Sørrig, en dansk industriel designer, har kreeret nogle af de første kollektioner for virksomheden, mens et japansk designstudio, kaldet Nendo, også har kreeret nogle meget opsigtsvækkende modeller, der pt. kun sælges på det asiatiske marked. Noon producerer både herreure, dameure og børneure, så hvad enten du ønsker at finde et ur til dig selv, overraske din bedre halvdel eller forkæle familiens yngste, så er der et ur for enhver anledning til enhver smag. Klik ind og se de mange armbåndsure i dag – hvilket er din favorit?