Bedste take away i Holbæk

Mangler du inspiration til dagens aftensmad?

Så er Martins Gastro det helt rigtige valg for dig. Det er både en restaurant i holbæk, hvor du kan indtage din mad i hyggelige og hjemlige omgivelser men de leverer også mad ud af huset i form af take away. Derudover leverer Martins Gastro også mad til din fest, med erfaring indenfor catering til bryllupper, konfirmationer, receptioner, små forsamlinger, nytårsmenuen til nytårsaften og meget andet, leverer de dejlig og veltillavet mad, til både små og store arrangementer. De står for en skræddersyet menu, som du helt selv bestemmer i dialog med kokkene og derefter forsikrer de, en kombination af mad, som er frisk, velsmagende og flot anrettet uanset, om der er tale om buffet, brunch, grill, frokost eller tapas. Ved at benytte denne service, slipper du som vært for at stå med besværet omkring madlavningen og kan derfor fokuserer fuldtud på dine gæster.

Veltillavet og helt dansk mad. 

Konceptet bag Martins gastro, er at alt hvad de laver er god dansk kvalitetsmad. Kokken som står bag det hele er Martin som tilbage i år 2002 startede i kokkelære på restaurant Bjælke-stuen i kgs. lyngby. Efter han var færdiguddannet i år 2005 arbejdede Martin på forskellige restauranter i det indre København, hvor han udviklede sig med en mere moderne side af gastronomien. Efter sin periode i København, vendte Martin i år 2008 igen tilbage til sin fødeby Holbæk og i år 2010 i en alder af 25 år tager han skridtet og bliver selvstændig.

Mad til hele familien

Hos Martins Gastro, er der mad til hele familien. Besøg restauranten og forkæl hele familien eller vennerne med en fantastisk kulinarisk oplevelse. Maden er særligt til dem, som savner noget “rigtigt” dansk mad. Alt er lavet fra bunden og der anvendes kun råvarer i høj kvalitet. De serverer frokost og aftensmad og der er også en speciel menu dedikeret til familiens mindste medlemmer. Derudover er der også mulighed for at vælge dagens ret.

Ude godt men hjemme bedst

Ønsker du en hyggelig hjemmeaften med god og velsmagende mad, så tilbyder Martin også take away som dygtige og proffessionelle mennesker står bag. Du slipper for det usunde take away og får noget mad leveret, som er lige så godt som “mors” hjemmelavede mad.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at besøge restauranten. Ved at spise på Gastroen, kan du springe madlavningen over derhjemme og stadig være garanteret god kvalitet og hjemmelavet dansk mad i hyggelige omgivelser. Menukortet er alsidigt og du finder helt sikkert noget til enhver smag.

Personalet i Martins Gastro, står klar til, at byde dig velkommen, så kom forbi til en madoplevelse du ikke glemmer.

 

Comments

  1. Pete Guldager skriver

    Får du selv lyst til at finde en restaurant til leje eller salg. Så se det helt store udvalg af butikker til leje, både med og uden afståelse ved Guldager Erhverv

  2. Birgit skriver

    Hvor pudsigt; en anmeldelse skrevet af….restauranten selv 😀