Besværlig indretning

Indretning af ens hus er ikke en nem sag. Hvilke møbler skal man tage i brug. Hvilke husartikler beskriver bedst dig som person. Er man den farverige og vilde person, der elsker spræl og alle regnbuens farver i kreative kombinationer og assymatri, der giver hjemmet et særpræg uden at blive mærkeligt? Er man mere den klassiske type, der finder varm og hyggelig idyl optimal, og ønsker en residens, der oser af komfort, harmoni og ro, uden at være kedelig? Eller er man den travle type, der er glad for lige og faste rammer med stilfuldt design, glatte overflader og overblik uden at det bliver for sterilt? Eller måske en blanding af det hele? Ja, boligindretning er i sandhed en kompliceret opgave, der til tider kan føles både lang og umulig, men der er heldigvis altid hjælp at hente. Med nutidens teknologi er man kun får klik væk fra den ultimative indretningsguide, der hjælper dig med at finde din egen stil i den grad du nu ønsker det.

F.eks. er flere bøger blevet lavet om til elektroniske PDF’er, der kan hentes på nettet. Disse guider dig hurtigt og nemt igennem en række råd, der skal hjælpe dig til at indrette dit hjem lige præcis efter din stil. Her er et link til et eksempel for den mere traditionelle type https://www.yumpu.com/da/document/view/18519436/forskellige-indretnings-typer-63, der foretrækker tryghed og bekendte rammer, der giver en følelse af kendskab og personligt forhold til inventaret. Det kan også være at du mener at man skal give hjemmet ’feng shui’ hvis man vil være med på moden. På youtube står dolk i kø for at give deres bud på hvad ’feng shui’ er. Her er et eksempel http://www.youtube.com/watch?v=FvZmHZG4cno.

Men møbler og større husartikler er jo ikke det eneste, der sætter et præg på dit hus. Det er lige så meget de små ting der tæller. F.eks. kan man med en enkelt Normann Krenit skålgive et ellers helt hvidt rum et farverigt strejf med sin karakteristiske farvede inderside. Man kan lade soveværelset få farver og motiver passende til årstiderne med Sødahl sengetøj, der samtidig viser en flig af din personlighed og smag. Disse kan købes på HosNynne.dk, der også har et stort udvalg af andre husartikler, der næsten alle er frembragt af anerkendte designere med sans for indretning, design og stil. Med mange forskellige designere øges chancen også for, at du finder lige præcis det, der falder i netop din smag.