Billigt træningsudstyr og træningstøj i god kvalitet

Hos Poweraddict.dk kan du købe billigt træningsudstyr. Faktisk er det ikke bare billigt, det er Danmarks billigste træningsudstyr. Power Addict’s filosofi er at være de bedste til prisen i Danmark, og det kæmper vi for at leve op til hver dag. Hvis konkurrenterne sætter priserne ned, sætter vi også priserne ned, for ingen skal være bedre til prisen end Power Addict.

Hvad kan man få?

Hos Power Addict kan man købe flere forskellige produkter som bruges til styrketræning. Man kan købe dip bælter, som kan tilføje ekstra belastning til kropsvægtsøvelser. Man kan købe WL bælter, som kan give støtte til tung styrketræning. Man kan købe håndledsstøtte, også kendt som wrist wraps, som støtter håndledet under tunge presseøvelser. Derudover er der også forskelligt træningsudstyr, som kan gavne grebet, fx straps. Alle varer skal igennem en lang kontrol- og godkendelsesproces, før de kan sælges. I denne proces testes alt udstyret grundigt, så man er sikker på, at kvaliteten er helt, som den skal være. Dette garanterer kunden den bedst mulige oplevelse, når de køber et Power Addict produkt. Men det er ikke kun udstyr til styrketræning, som Power Addict vil sælge. Et stort udvalg af træningstøj er i gang med udvikling og produktion, og vil blive sat til salg i løbet af det næste halve år. Kollektionen kommer bl.a. til at indeholde t-shirts, stringers, tank-tops, shorts, hættetrøjer og meget mere i spændende designs til lave priser.

Hvordan kan de have så lave priser?

Power Addict kan være billigere end samtlige konkurrenter, fordi at Power Addict ikke blot er en mellemhandler. Power Addict får selv lavet alle deres produkter, og har derfor ikke en masse dyre mellemled, som også skal tjene penge. Denne besparelse går direkte videre til kunden. For kunden er det vigtigste hos Power Addict. Ved selv at kontrollere hele processen omkring produktionen, kan vi også hurtigt reagere på nye trends og kundernes behov. Derfor har kunderne i høj grad mulighed for at påvirke produktionen ved at komme med inputs til produkterne.

Fordele

Udover de lave priser, er der en del fordele ved at handle hos Poweraddict.dk. Disse er:
– Billig levering til 29 kr.
– Hurtig levering
– Gratis fragt v/ køb over 500 kr.
– Gratis retur
– 50 kr. rabat v/ køb over 1000 kr.

Service

Service hos Power Adddict er også en af de vigtigste områder. Telefonen er åben fra fra hver dag, og på email får man altid svar indenfor 24 timer, lige meget hvornår man sender sin mail. En kunde skal aldrig vente længe, på at få svar hos Power Addict.

Et attraktivt mærke

Så Power Addict er altså et rigtigt attraktivt mærke, når man skal købe nyt og billigt træningsudstyr. Man får både lave priser, god service og et stort udvalg af fordele, som man kan benytte sig af.

Vil du vide mere?

Har du fået lyst til at handle hos Poweraddict.dk, eller vil du bare vide mere om Poweraddict.dk, kan du se mere på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at sende os en email. Kontaktoplysningerne er på vores hjemmeside under fanen “kontakt os”.

Tak fordi du læste med.