De bilvrag, der bare bliver efterladt i baghaver og på gaden er til stor skade for miljøet.

Få den højeste skrotpræmie for din skrotbil.
Er du meget træt af din bil og slet ikke kan komme af med den?

Så står vi til rådighed! Det skal absolut ikke længere være svært at skrotte sin bil. Vi er en af Danmarks største auto ophugger som befinder sig i Køge.

Vi som autoriseret motor kontor og firma sætter pris på miljøvenlig skrot og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som både vil gavne dig og MILJØET! Vi passer faktisk på miljøet.

Du kan få op til 150.000 Kr. KONTANT afregning samme dag for din brugtbil. Og et minimum på 2400dkk.

Vi sørger for at din bil bliver afhentet indenfor 4timer og transporteret fra din adresse eller hvor den befinder sig eller.

Vi sørger absolut også for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader helt gratis. Det koster normalt 60kr. Da vi er statsautoriseret motorkontor kan vi gører det helt gratis for dig !

Når nummerpladerne er afmeldt, bliver vægtafgift og ejerafgift samt forsikring indsat på din NEM-konti med det samme.

Vi opkøber alle slags biler, uanset mærke, model eller årgang

Dine Skrotbiler
Dine Personbiler
Dine Varebiler eller kassevogne
Din reservedelsbil
Din defekte bil
Din bil som er blevet kasseret til syn
Din bil som er blevet trafikskadet
Hvis du kan genkende din bil fra en af de ovenstående beskrivelser, så kan du nemt og let udfylde blanketten på højre side, og vi vil så kontakte dig indenfor kort tid med et uforpligtende tilbud – hvis tilbuddet accepteres, kommer vi og henter din bil efter aftale. Vi afregner kontant på stedet.

Skrotbiler
Alle biler ender på et eller andet tidspunkt som skrotbiler. Skrotpriserne er faldet meget ned da jernpriserne er faldet på det globale plan.

De bilvrag, der bare bliver efterladt i baghaver og på gaden er til stor skade for miljøet.
Det er vigtigt, at skrotbilerne bliver ophugget af en autoriseret autoophugger, så de farlige kemiske væsker bliver fjernet !

Få den højeste skrotpræmie for din skrotbil.

Få den højeste skrotpræmie KONTANT samme dag for din skrotbil! Vi sørger ligeledes for at din skrotbil bliver afhentet fra din adresse eller der hvor din skrotbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din skrotbils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.

Få det højeste bud og bedste pris på din brugte bil

Få den højeste pris KONTANT på stedet for din brugtbil. Vi sørger ligeledes for at din brugtbil bliver afhentet fra din adresse eller der hvor din brugtbil er efterladt. Som en ekstra service afmelder vi din brugte bils nummerplader og sørger for alt papirarbejde.

Professionel autoophug
Som værende professionel autoophugger på Sjælland med mange års erfaring indenfor brugtbil, skrotbil, skrotpræmie, skrotning og autoophug tilbyder vi at varetage alle de praktiske aspekter, der findes ved beslutningen om at sælge eller skrotte bilen, finde en autoophug og modtage skrotpræmie.

Www.autoskrotning.dk er en professionel autoophug og ikke blot bilforhandler, hjælper vi dig af med din skrotbil uanset stand, årgang, kilometertal og uanset om den er synet eller ej. Www.autoskrotning.dkker en Sjællands autoophug til din tjeneste.

Vi garanterer en fordelagtig skrotpræmie for dit udtjente skrotbil eller en fordelagtig pris på din brugte bil.
Som godkendt Autoophug sikrer vi at Miljøministeriets lovkrav overholdes. Følgende uddrag er fra Miljøministeriets regler for udbetaling af skrotningsgodtgørelse ( skrotpræmie ):

“Formålet med skrotningsgodtgørelsen er at fremme korrekt aflevering af udtjente person- og varebiler til godkendte autoophuggere, så en miljømæssig korrekt affaldshåndtering sikres. Udtjente biler må ikke henstilles i naturen eller på offentlig vej og ved private ejendomme, da skrotbiler kan forårsage lokal forurening af jord- og vandmiljø på grund af udsivning af væsker, som f.eks. olie og benzin.”

Vi er certificeret med den internationale standard for miljøledelse ISO 14001. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.iso14001

Vi gør hvad vi skal, miljørigtig skrotning, og du får hvad du fortjener, den bedste skrotpræmie for dit skrotbil.
Www.autoskrotning.dk afhenter fra Sjælland.

Det er lige meget hvilken skrotbil du har
Du skal ikke bekymre dig – vi accepterer din skrotbil uanset hvilken type det er. Dette kan være personbiler, varevogne, SUV, 4X4, skadede biler, defekte biler, biler der mangler motorer, skrotbiler der mangler interiør, skrotbiler uden afgift, gamle biler osv.. Den eneste du skal gøre, er at ringe til os nu, og så henter vi din skrotbil helt gratis.