Boligrådgivning til det nye drømmehus

Skal du have bygget dit drømmehus?

Nybyggerbasen er din boligrådgivning til drømmehuset og den største online portal for nybygning. Vi hjælper dig med at finde ud af placering, pris og finde et byggefirma der kan efterleve alle dine ønsker. Vi ønsker for vores kunder at de for mest muligt for pengene, derfor har vi et samarbejde med mange byggefirmaer, så det er muligt for os at skræddersy samarbejde og løsninger til de drømme kunderne måtte have.

Der er mange ting man skal forholde sig til når man vil skabe sit eget præg på det nye byggeri. Hos os får du et hurtigt overblik over mulighederne for markedet, sam tildelt et byggefirma som ønsker at hjælpe dig til dørs med dit drømmeprojekt. Det eneste du skal gøre er at udvælge området du ønsker at få placeret dit nye hus i, hvorefter du skal beslutte dig for om du ønsker et helårshus eller et sommerhus/fritidshus.

Nybyggerbasen stammer fra at vi selv har stået i et byggeprojekt, hvor vi var sikre på vi havde valgt det rigtige byggefirma. Men da projektet var færdigt og vi har gået huset igennem i sømmene, fandt vi ud af at hele projektet kunne hav været gjort meget billigere, hvis vi havde fundet et andet alternativ til byggefirma. Vi har derfor samlet flere byggefirmaer et sted, så det er muligt for kunderne at finde frem til de rigtige udbydere.

Typehus eller arkitekttegnet hus

Hos Nybyggerbasen tilbyder vi byggefirmaer som kan lave typehuse, men også arkitekttegnede huse. Et typehus fungere som en form for skabelon, men dette betyder ikke nødvendigvis at husene er bygget på et samlebånd eller er ens med naboens. Det er muligt at sætte sit eget præg på et typehus, på trods af det er et skabelons hus. Typehuse kan nemlig være bygget af forskellige materialer og derfor ikke har samme udformning som nabohuset.

Et typehus er billigere end et arkitekttegnet hus, da entreprenøren her kan spare nogle arbejdstimer. Når materialer og processer er oplyst til arkitekterne, kan de beregne byggeperioden så der bliver undgået en masse spildtid. Et typehus kan bygges på 4-5 måneder, hvorimod et arkitekttegnet hus typisk tager 6-7 måneder. Hvilket betyder at du kan spare 50% af entreprenørens lønudgifter hvis du vælger et typehus.

Der er ikke den store forskel på typehuse og arkitekttegnede huse, da typehuse i sin tid er blevet tegnet af en arkitekt. Den primære forskel på de to typer af huse, er blot at typehuse fungere som en skabelon hvor et arkitekttegnet hus er designet fra bunden af. Derudover er der mere design frihed på arkitekttegnede huse end på typehuse, selvom det også er muligt at sætte sit præg både indvendigt og udvendigt i et typehus.

Helårshus eller sommerhus

Nybyggerbasen hjælper både med helårshuse og sommerhuse. Processen for disse projekter er det samme. Du sender dine ønsker til os og vurdere om du vil have et helårshus eller et sommerhus. Når man taler om disse to typer huse, er det muligt at vælge mellem typehuse eller arkitekttegnede huse.

Dog skal man have nogle vurderinger med i sin beslutning, når man skal vælge placeringen af det nye sommerhus. Du skal afgøre med dig selv hvilken funktion sommerhuset har. Er det et sted i tager hen for at få noget afstand fra hverdagen eller noget helt andet. Så skal i placere sommerhuset så det er let at komme til, samt der skal tages højde for placeringen i forhold til de aktiviteter i ønsker at benytte jer af i weekenden eller i ferierne.