Brug fliser i din indretning

Fliser: lidt rådgivning

Du kan bruge fliser mange steder i din indretning! Hos Fired Earth arbejder vi på at inkorporerer fliser som udsmukning alle steder i hjemmet. Vi har oplevet flere gange, at de kan være rigtig dekorative og ikke mindst bruges til at give boligen mere charme og personlighed. Du kan bruge fliser i entreen, på badeværelset eller naturligvis i køknet. Ønsker du et landligt køkken kan det være en god idé at bruge fliser der er naturfarvede, dette kan eksempelvis være sand, beige eller khakifarver. Du kan også bruge fliserne som et praktisk element i dit badeværelse, som for eksempel i brusenichen.

Brug fliser i din indretning

Hvis du ikke vil væge pelsen og bruge en farvet flise på din væg eller gulv, kan du bruge fliser til meget andet. Du kan bruge den som underlag i din vindueskarm eller lade dem ligge som bordskånere eller som pynt på dine hylder. derudover kan du bruge fliser som beklædning af borde eller hyder. Fliser er fantastiske og du behøver ikke at skulle sætte særlig meget tid af til at opsætte dem.

Farvede fliser

Farvede fliser er en smagssag. De kan være gode til at skabe en rød tråd i din boligindretning, dog er det ikke så net at udskifte dem igen, hvorfor langt de fleste vælger at fliserne skal være i en baggrundsfarve såsom sort, grå, natur, hvid eller lignende. Er du typen, der il have mere gang i den, har vi et stort udvalg i butikken, og på nettet er der naturligvis en masse inspiration at hente. Som skrevet i ovenstående, er det en god idé at bruge disse farvede fliser til dekoration. På denne måde kan du flytte rundt på dem eller måske bare skifte dem ud.

Brug for hjælp eller rådgivning?

Vi står til rådighed hos Fired Earth. Vi har mange års erfaring inden for indretning og materialer. Derfor kan vi rådgive dig omkring hvilke fliser der er gode på badeværelset og hvilke fliser der ikke er praktiske i forhold til vand. Pyntefliser har vi også mange af og flere vælger mosaikfliser til pynt i deres bolig. Vi anbefaler at du har styr på at sætte fliser op, såfremt du ønsker at kaste dig ud i et større fliseprojekt. Fired Earth er placeret i hjertet af København på Kronprinsessegade. Hvis du blot har brug for en samtale om valget af fliser, kan du altid stikke hovedet ind. Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for forespørgsler og spørgsmål. Du kan også altid ringe til os såfremt du ikke bor i eller tæt ved København.