Catering gør livet nemmere

Du kender det, der skal holdes en stor begivenhed, hvor hele familien eller alle vennerne er inviteret, men køkkenet er for småt eller i ønsker at nyde festen lige så meget som gæsterne. Derfor er det altid godt at overveje om maden skal bestilles udefra, så man slipper for besværet.

Heldigvis er catering og mad ud af huset, noget der løbende kommer flere lokale tilbud af og der findes ofte noget til alles behov, hvad end i ønsker buffet, tapas, menu eller noget helt tredje. Derfor er der samlet her nogle tips og tricks, til steder der potentielt kan gøre livet lettere for jer, næste gang i skal på jagt efter maden til festen.

Tips til bestilling af catering

Det kan være en udfordring, når du skal bestille maden til enten jeres julefrokost, sommerfest eller bryllup. Da det vigtigt med både maden og kvaliteten lever op til gæsterne og ens egen forventning.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente online, så man bliver sendt i den rette retning. Fordi det er nemlig vigtigt både at lære af andres erfaringer, men også undersøge hvad man kan omkring de enkelte virksomheder og tilbud, før man kontakter virksomhederne.

Såfremt du har brug for inspiration til lokal catering og hvad måtte findes i dit lokalområde, vil jeg anbefale du besøger bloggen Madonkel.dk. Eksempelvis kan du finde oversigten for catering København her, hvor der kommer 15 forslag til lokale aktører, der imødekommer de flestes behov.

Mad ud af huset gjort nemt

Førend man adspørger leverandører efter tilbud, så det vigtigt man gør op med sig selv, hvilket behov man har. Det vigtigste at notere er: budget, antal kuverter, nogen der har allergener og hvilket tema man ønsker. Har man dette på plads, før man kontakter mulige leverandører, gør det ofte forløbet lettere og kan sikre i ikke ender med en menu der ikke passer jeres selskab.

Til at komme den rette vej, findes der virksomheder som Wecater.dk der samler og giver overblik på lokale virksomheder nær dig. Ved du derfor allerede hvad du på udkig efter, så kan du finde oversigten for mad ud af huset København her.