Clips on extension – genvej til drømmehåret

Langt og velplejet hår har altid været betragtet, som indbegrebet af kvindelig skønhed. Denne opfattelse har ikke ændret sig frem til i dag. Men drømmen om et perfekt, langt og sundt hår opleves ofte vanskeligt blandt mange kvinder.

Miljømæssige faktorer som stress, kemiske behandlinger samt dagligt brug af styling apparater m.m. kan som bekendt forværre hårets tilstand. Vha. en masse pleje og tålmodighed kan et langt og sundt hår opnås på en helt naturlig måde. Men i og med, at håret kun vokser omkring 1 cm per måned – kan være drømmen om et langt, sundt og smukt hår virke, som en enormt langvarig proces for mange kvinder. Derfor er hair extensions ideelle til at opnå et flot og smukt hår i løbet af ingen tid. Mange kvinder, er dog af den opfattelse, ​​at hair extensions ikke er den rette løsning til at opnå et længere og flottere hår, da de er bange for at håret kommer til at se unaturligt ud, og dermed kan ”alle” se, at håret ikke er deres eget. Dette er en ganske forståelig betragtning, eftersom, at der igennem årenes løb er blevet forhandlet hairextensions af dårlig kvalitet, grundet disse ikke har været Remy Human hair – dvs. ikke hundrede procent ægte menneskehår. Sidstnævnte sikrer et flot og naturligt hår, hvor de færreste kan se, at håret ikke er dit eget.

Hvilke hairextensions skal jeg vælge?

Når du ser kvinder med et fyldigt, sundt og skinnende hår spekulerer du sikkert på, hvad hemmeligheden bag disse smukke lange lokker er. I mange tilfælde er hemmeligheden ganske enkelt clips on extension. Med disse kan man meget nemt tilføje længde, stil, og fylde til håret i løbet af få minutter. Clips on extension er fremstillet af førnævnte Remy Human hair, hvilket gør, at man kan style det, vaske det, og farve det på nøjagtig samme vis som du kan med dit eget hår. Altså en fremragende metode, som flot og naturligt falder ind i dit eget hår, og som ikke mindst er super nemt at isætte håret.

Der eksisterer en bred vifte af muligheder for køb af kvalitets clips on extension online, hvor disse er nemme at fastsætte dit eget hår, uden at det vel og mærke skader det eksisterende hår. Blonde, brune, røde, sorte, og ja, næsten alle nuancer derimellem, som matcher din personlige stil og smag er at finde. Så næste gang du går ned ad gaden, tænker andre kvinder sikkert, hvad hemmeligheden er bag dit flotte lange hår. Svaret er kort fortalt: Clips on extension.