Cykelholder til reparation både ude og hjemme

En cykelholder til reparation er en uundværlig ting at have, hvis man af og til skal lave lidt på sin cykel. Der er mange, stiller cyklen på hovedet og skruer i diverse ting og det kan også godt være en løsning, hvis man bare lige skal lappe sin cykel eller smøre kæden lidt. Men hvis man skal lave ret meget mere end det, så kan man nærmest ikke undvære en cykelholder til reparation.

Cykelholder til loftet

Man kan få to forskellige slangs holdere – den ene består af nogle kroge, som man skruer fast i loftet, så cyklen kan hænge frit i luften. Der er rigtig mange der benytter sig af denne form for cykelholder, når de skal reparere på deres cykel, da det er en meget billig løsning. Ulempen er dog, at cyklen ikke er særlig stabil og hvis man har højt til loftet, så kan det godt gå hen og blive noget skrammel. Men et par kroge til loftet koster kun en brøkdel af, hvad man skal af med, hvis man vil have en god arbejdsstand til sin cykel i stedet.

Arbejdsstand til cykel

En arbejdsstand til cykler giver nogle helt andre muligheder, som et par loftkroge gør. Når man benytter sig af en arbejdsstand til cykelreparation, så kan man foruden, at man står rigtigt godt og oprest, arbejde på sin cykel, mens den bliver holdt helt i ro. En anden rigtig smart ting ved en arbejdsstand er, at mange af dem giver dig mulighed for at rotere cyklen mens den sidder i holderen. Der en nemlig ofte mulighed for at løsne armen som holder cyklen, rotere cyklen, så man bedre kan komme til og derefter stramme armen igen. Denne funktionalitet er genial, da man ikke skal have hele cyklen ud af holderen, for at komme til på den anden side. En anden rigtig smart ting ved at benytte sig af en arbejdsstand til cykelreparation er, at mange af dem kan klappes sammen, så de er lette at have med i bilen. Hermed har du ikke bare en holder til, når du skal reparere din cykel hjemme i værkstedet, men du kan let smide den i bilen, slå den ud et andet sted og give dig til at reparere på din cykel ude. Dette er specielt uundværligt, hvis man ofte er ude til forskellige former for cykelløb, hvor man let kan risikere, at man lige skal lappe et hjul, justere sine gear lidt eller andre små reparationer af cyklen. Du kan læse mere om de to former for cykelholdere på sport-udstyr.dk