Dårligt fodtøj koster dyrt for samfundet og dit helbred

Har du overvejet hvordan man kan påvirke hele kroppen ved at trykke på forskellige punkter under ens fødder. Det burde fortælle en masse om, hvor vigtigt det er, at man benytter det korrekte fodtøj i dagligdagen. Når man tænker på, hvordan kvinder propper deres fødder ned i spidse sko med høje hæle, ja så kan man da ikke undres så voldsomt over, at vi han mange mennesker, der ikke er i den arbejdende styrke grundet skader på fødder, knæ eller ryg.
Hvis folk tænkte lidt mere over, hvad de udsatte deres fødder for, så ville antallet af mennesker med kroniske smerter helt sikkert blive reduceret med en væsentlig procentdel og samfundet ville spare rigtig mange penge til understøttelse af forskellig slags, men også kunne spare mange penge til tilskud til medicin.

Køb sko efter dine fødders behov

Der findes rigtig mange flotte og specielle sko på markedet, som samtidig giver fødderne en god støtte og en muligheden for at bevæge sig naturligt. Man behøver ikke rende rundt i fodformede eccosko for at være god ved sine fødder. Man kan finde rigtig mange flotte gummisko, som til gode ser føddernes behov for stødabsorbering og plads. Man kan også gå i den helt anden grav og tilbyde sine fødder det ypperste indenfor fodtøj og investere i et par fivefingers. Fivefingers er nok nogle af de bedste sko på markedet, hvis man lytter til sine fødder og så er de faktisk ikke ret dyre. Man kan finde billige fivefingers til priser på helt ned til omkring 900 kr. og det er da bestemt ikke nogen formue, hvis man gerne vil undgå mange af de skader, der kan komme ved at gå rundt i smalle høje sko. Fivefingers er desuden det helt nye hit og findes i rigtig mange fede flotte farver og modeller. Så nu er der ingen undskyldning for at gå rundt og ødelægge sit eget helbred i dårlige sko.