Den store guide: Sådan finder du ud af, hvilket hår der passer til din ansigtsform

Det er altid svært at vurdere om man er god med pandehår, page eller om man skal have etager i håret. Når man sidder i frisørstolen, sker det ofte at man ikke ved hvad man vil have, og at man kommer til at bede om noget man ikke, i sidste ende, er 100% tilfreds med.

Pandehår

Pandehår kommer i mange former. Langt de fleste kan bære pandehår der ikke er klippet ”lige”, hvor det er de et mindre antal der kan bære handehår der er lige klippet. Overvej derfor, om du skal forsøge dig med denne meget særegne type pandehår. Forsøg dig evt. først med det man kalder ”gardiner”.

Page og/eller etager

Pagehår er karakteriseret ved en meget skarp frisure over skuldrene, hvor etager ofte klippes i langt og tykt hår, så det falder mere roligt og så det udtydes. Alle hårtyper kan umiddelbart laves til page, men er dit hår en smule kruset, kan det hurtigt se rodet ud. Her kan det dog ofte være en idé at lave etager.

Har du brug for yderligere hjælp er Frisør Munkholm altid på vagt! Vi har den nyeste viden inden for hårmode og hjælper dig altid til det bedste resultat.