Der er masser af hjælp at hente, hvis du stadig søger kærligheden

Du kender det garanteret godt, siden du er klikket ind på denne artikel. Det er blevet fredag og weekenden står for døren – men du er stadig single, og mangler en at tilbringe weekenden med. Igen.

Matches på Tinder udebliver, og inde på Dating, Single eller hvilken datinghjemmeside du nu bruger, får du ikke svar på de breve, du sender til kvinderne.

Der opstår heller ikke ligefrem et kærlighedseventyr som er en film værdig – din hånd møder ikke nogen andens hånd, da I rækte ud efter samme agurk i supermarkedet.

Herunder deler jeg alligevel et par tips til dig, der ”hungrer” efter noget succes på kærlighedsfronten!

Har du overvejet international dating?

Du bor i Danmark, og herhjemme har vi relativt stor velstand. Sammenlignet med mange andre steder i verden, kan den gennemsnitlite dansker betegnes som rimelig velhavende – eksempelvis hvis man sammenligner med lønninger i Filippinerne, Ukraine, Tjekkiet og i Østeuropa.

Mange kvinder fra disse ”fattige” lande har en drøm om at finde kærligheden udenfor landegrænserne, og søger i denne henseende ofte til lande, hvor der findes stor sikkerhed og muligheder for en stabil fremtid (som eksempelvis dele af Europa og selvfølgelig Skandinavien og Danmark).

Du kan derfor med stor fordel prøve at finde dig en kæreste eller partner fra udlandet – der er i hvert fald rigeligt at tage af.

En af de allermest populære er Russisk datingher løber du godt nok ikke tør for muligheder. Der findes en ubegribelig stor mængde af deciderede russiske datingsider, men også et hav af ”mail-order bride” hjemmesider og lignende. Det er bare at begynde fra en ende, og klø på, indtil du får succes!

Selvom russisk dating har et hakket ry på internettet, med masser af  muligheder for scams og lignende, er der heldigvis masser af firmaer med rent mel i posen.

Vær opmærksom på dette ved international dating på nettet

Som udgangspunkt vil datingsider oftest have betaling på én af følgende måder – via et betalt medlemskab, eller ved at betale et gebyr for hvert brev du åbner.

Det anbefales at altid vælger at benytte en datingside, hvor du betaler for et premium medlemskab hver måned. På den måde ved du på forhånd hvad det koster – og du kan skrive til alle de medlemmer, som du overhovedet kan magte og har lyst til.

Underholdning til de sene aftentimer

Alle mennesker har menneskelige behov, og dette behov jeg nu vil snakke om, er også at finde i Maslows behovspyramide. Og det er ikke føde jeg mener.

Har du hørt om cams?

På internettet findes der MASSER af frække Cam sider, hvor du kan se på kvinder/mænd/transseksuelle og alt muligt andet, der hygger sig (uden tøj på for det meste). Du har efterfølgende mulighed for at betale et beløb, og så får du dit eget private show. Mængden af cam girls varierer selvfølgelig fra hjemmeside til hjemmeside, og udbuddet er enormt.