Disse 4 hold har størst mulighed for at vinde Champions League 2019 i Madrid.

Barcelona:

Holdet fra Catalonien er fyldt med selvtillid og ligner en sikker vinder af den hjemlige La liga. Det vil også sige at alle sejl, er sat ind på at gøre det godt i Champions League. Holdet gik videre i sidste rundet med en samlet 5-1 sejr imod Lyon og så meget godt spillende ud. Barcelona har i den sidste mdr. også vundet to gange over rivalerne fra Real Madrid, så selvtilliden burde være i top. Messi har scoret 5 mål i de sidste to kampe, og virkelig fundet målformen, og vi ved jo alle sammen når han har det at Barcelona er ekstremt farlige. De står nu over for et klassikmøde med Manchester United, to legender der møder hinanden.

Begge hold synes jeg mangler en del før de er oppe og spille på det helt høje niveau som man har set dem spille på før. Jeg tror dog Barcelona er niveauet over United lige nu og her. Derfor tror jeg Barcelona har en rigtig god chance for at gå videre til semifinalerne i dette års Champions League.

Manchester City:

Skal det være året hvor det endelig lykkedes for City at løfte pokalen med de store ører. Spilfiduser ved at det er det helt store mål for klubben, selvom man lige nu også ligger til at vinde ligaen. Så ved jeg at det helt store mål er Champions League, og Pep Guadiola vil gøre alt for at bevise at han kan føre City frem til pokalen. City slog Schalke 04 ud af turneringen, med et imponerende resultat på samlet 10-2 som er helt uvirkeligt når man snakker Champions League.

Derfor må jeg også tage dem med som en af favoritterne, pga. deres fremragende spil over hele sæsonen. Sterling har været specielt varm på det sidste, og holdet virker som en velsmurt maskine. De skal op imod Tottenham, som kun har top-4 og champions League i hovedet lige nu. Jeg tror det bliver en svær opgave, men over to kampe må jeg også bare erklærer at Manchester City er det bedste hold.

FC Porto.


Jeg tror vi finder overraskelsen i dette opgør mellem Porto og Liverpool. Jeg tror Porto gør det onde ved Liverpool og sender dem ud i mørket. Vi ved alle hvad Liverpool helst vil vinde, og det er den hjemlige liga. Det tror jeg kommer til udtryk i disse to kampe, hvor Porto kan gå ud og spille helt frit. Porto står dog i den lidt samme situation som Liverpool, da man også er helt lige med Benfica omkring mesterskabet i den hjemlige liga.

Jeg tror dog hellere man vil forsøge at lave overraskelsen i Madrid. Porto gik videre efter en samlet sejr på 4-3, imod Roma efter man var ude i forlænget spilletid. Liverpool var også imponerende gode imod Bayern, og især stærkt at slutte af på udebane og vinde med 3-1. Men jeg tror simpelthen pusten går af ballonen og Porto laver overraskelsen.

Juventus FC.


Efter at man faktisk lavede et mindre mirakel imod Atl. Madrid og gik videre til kvartfinalen efter at man havde tabt første kamp 2-0. Her formåede man at score tre mål mod en modstander som er kendt for altid at stå stærkt defensiv. Men Ronaldo gjorde som Ronaldo gør, og pludselig havde han lavet hattrick og sendt den gamle dame videre.

Det er Juventus største mål, man har vundet ligaen så mange år i træk og vinder den igen i år, så det er blevet Champions League som er det ultimative mål

Derfor tror jeg den gamle dame har en god chance for at gå hele vejen. De har en stram defensiv, og kan samtidig skrue en rigtig god offensiv sammen. Udover det må man sige at de har trukket klart det nemmeste hold i kvartfinalen selvom Ajax lige har slået Real Madrid ud, så tror jeg at det var dem alle helst ville møde.


Juventus vinder Champions Legaue