Dygtige rådgivere laver familie- og arveretlige dokumenter.

Placeret i Odense

Thorøe & Jacobsen er en virksomhed, der er baseret i Odense og ført at to studiekammerater fra jurastudiet på SDU. Gennem faglig dygtighed og god service yder vi salg af bl.a. testamenter og ægtepagter, som udarbejdes helt fra bunden og er specielt tilrettet netop dig. Vi yder moderne juridisk rådgivning.

Vi mener det, når vi siger, at det er gratis at spørge – hvis du er i tvivl om din retsstilling, skal du bare spørge os – vi kan hjælpe!

Moderne juridisk rådgivning

Tidligere var testamenter og ægtepagter forbeholdt de særligt velhavende – sådan er det ikke længere. Der er dog nogle faldgruber man som kunde skal være opmærksom på. Ofte når man køber et billigt testamente eller en billig ægtepagt køber man blot en udfyldt skabelon. Det betyder, at du er meget dårligt dækket hvis dokumentet skal bruges. Det er som regel ikke derfor at man får lavet juridiske dokumenter.

Vi har styr på de familie- og arveretlige regler – det betyder for dig, at de dokumenter du køber gennem os er 100% i orden. Vi står inde for vores arbejde! Men du kan her læse mere om, hvem vi er 

Tilfredse kunder

Thorøe & Jacobsen har arbejdet med udarbejdelse af juridiske dokumenter siden midt-2019, så vi har efterhånden en del tilfredse kunder. Vi yder rådgivning telefonisk, vi har endnu ikke et fysisk kontor med sekretærer og andre ansatte – derfor kan vi holde prisen helt i bund. Det betyder for dig, at du kan udnytte vores fantastiske lave priser, hvad enten du bor i Odense eller København. Det er, hvad vi kalder moderne juridisk rådgivning.

Du kan også få svar på dine juridiske spørgsmål over mail, men det kan du læse meget mere om på dette link.

Vi har endnu ikke fået en pæn score på trustpilot som vi kan prale med, men hvis vi havde er det stensikkert, at den ville være helt i top. Vi går ekstra langt for tilfredse kunder.

Lad os hjælpe

Send os en mail eller giv os et kald, så hjælper vi også dig!

Du kan også blot besøge os på www.thoroejacobsen.dk