Dykkerur.dk sælger dykkerure i Danmark og udlandet

Dykkerur.dk er en dansk online virksomhed, som siden 2020 har solgt originale dykkerure fra alle de populære mærker fra ikke mindst indenfor dykning. Virksomheden er eksperter indenfor de etablerede dykker mærker, såsom Luminox, Casio og ikke mindst de fine Citizen dykkerure. Den danske webshop søger nu udover landets grænser, for at kapre nye markeder.

Dykkerur.dk er uden sammenligning den største webshop indenfor dykkerure i Skandinavien, målt på udvalg. Siden 2020 er hele Danmark blevet serviceret med originale armbåndsure til dykning og i alle mulige former, men nu gælder det således det store udland i jagten på fortsat, at opretholde gode markedsandele i branchen.

Betydningen af Adwords og ikke mindst Google
”Når man driver sin egen virksomhed er det som at have et barn.” udtaler Chris Sørensen, direktør hos Dykkerur.dk. Det kræver en masse omsorg, opmærksomhed og ikke mindst en masse kærlighed. Hvis ikke du er klar til dedikation, så har virksomheden ingen chance for at overleve i en benhård branche. Derudover skal du konstant udvikle på konceptet, hvis ikke der skal komme en konkurrent bagfra og overhale dig.

Hvis du driver en webshop, så er du i høj grad afhængig af søgemaskinen Google og hvordan de ser på din hjemmeside. I tidernes morgen, kunne man nærmest gøre som man ville, og Google vil stadig honorere med en god placering i søgeresultatet. I dag er kravene blevet enorme, så man på den måde er nødsaget til at være opmærksom på alt hvad der sker indenfor søgemaskineoptimering. Ydermere så er konkurrencen på et søgeord som ”dykkerure” så massiv, at et flere forskellige virksomheder kæmper om at komme i top 3 indenfor samme keyword. Dette bevirker at du i den moderne tid bliver nødt til at tænke kreativt, for at opnå markedsandele, og dertil salg i din onlineshop.

Dette besværliggøres yderligere at Google selv har overtaget en stor del af kagen ved, at kapre topplaceringerne i søgeresultatet, så der betales uhyre summer per klik, når man forsøger at lave et salg. I tidernes morgen, da Google startede med Adwords kunne man slippe afsted med få kroner og øre per klik, men i dag har alle overbudt hinanden, så man nu betaler flere gange mere end tidligere, og i virkeligheden betaler en pris som er højere end hvad man har råd til – i sidste ende kun er til gavn og glæde for Google.

Udlandet er vejen til succes
Eftersom Google selv optager store dele af søgeresultatet, så søger Dykkerur.dk mod nye markeder for at suge flere ordrer til sig. ”Vi vil til enhver tid fortsætte med at udvikle os hver dag, og vi vil udvide med flere nye lande indenfor de kommende år, for selvom vi har en masse dykkerure på tilbud og de billigste priser i Danmark, så er Danmark begrænset til blot 5 millioner mennesker, så vi er nødsaget til at komme udover Danmarks grænser, hvis vi virkelig vil sælge dykkerure” fortæller Chris Sørensen.

I Danmark er vi dygtige til mange ting. Vi er ikke mindst kreative og yderst arbejdsomme, men Europa er fyldt med en række yderst interessante lande, som har en lang række købedygtige kunder, så det er bare med at komme i gang med at få oversat din hjemmeside.

Der er mange som er bekymret for svindel på nettet, men glædeligvis er der kommet en lang række forbedringer indenfor nethandel, som gør at risikoen er blevet mindre. I mange år har det været en stor frygt og ikke mindst hæmsko for de forskellige danske webshops, men de mange positive tendenser indenfor sikkerheden, gør at du bare skal komme i gang og få erobret de nye markeder som ligger lige for, ikke mindst Tyskland og Sverige.