Efterårets hår

Det er efterår og det er nu du skal gøre noget ved dit kommende vinterblege udseende og krusede hestehalehår. Vi har lavet nogle gode råd til dig der overvejer en omvæltning på hårfronten, og giver nogle gode tips til hvad du kan gøre hvis du gerne vil have dig en ny frisure eller blot et nyt look. Vores idéer og tips er hentet fra vores kundeforespørgsler, og fra frisører og  modemagasiner verden over. Her får du noget vejledning til hvad moden dikterer!

Statement page

Den altid klassiske darling! Statement page giver dig et kantet og sofistikeret look. Du behøver ikke at gøre meget ved det, og du kan have glat som bølget hår. Pagen er klassisk og har en typisk længde lige over skuldrene. Statemet pagen er rigtig god til piger med et ovalt ansigt. Pagen vil her give ansigtet fylde og fremhæve kindben og kraveben. Derudover kan pagen rigtig meget sammen med tøj – da denne ikke forstyrre dit tekstile look. Hvis ikke du tør at klippe dit hår som en statement page, kan den også gradbøjes, så du har hår til skuldrenes start, eller lidt længere. Det er vigtigt at du får klippet en page helt lige, og allerhelst af en frisør.

Helt langt hår

Det helt lange hår er meget girly, og går nok aldrig af mode, det er nemt at sætte i en hestehale, men kan dog være en ballast om morgenen. Har du langt hår, anbefaler vi at du klippes jævnligt, langt hår kan være rigtig flot men hvis dine spidser er slidte, vil konceptet om lækkert langt hår falde til jorden. Det lange hår giver et sexet look og kan opsættes op rigtig mange måder, både mere fine opsætninger, og rockede opsætninger såsom en sjusket knold eller hestehale. Det lange hår er en fordel, hvis du har en off-day, og gerne vil i noget afslappet tøj.- Her kan det lange hår give dit look et ekstra touch up da håret – hvis det er sundt – giver et smukt ydre look. Det lange hår er desuden perfekt til beachwaves eller bløde bølger.

Pandehår

Pandehår kan fås i mange tusinde versioner. Det kan klippes skråt, lige, kort eller som “gardiner”. Pandehåret kan give et lidt rocket look, men kan også fremstå som noget yndigt. Mangehår kræver en del opmærksomhed da håret ofte ikke har et naturligt fald når det laves til pandehår. Det smarte ved pandehår er dog at du kan sætte det, eller lade det gro, så du har forskellige looks alt efter hvilken anledning du skal til. Hvis du får klippet pandehåret hos en frisør vil du kunne få råd og vejledning omkring dit pandehår.