Efterskolernes Dag

Det kan være svært at beslutte sig, hvilken efterskole man skal gå på – Derfor er Efterskolernes Dag en oplagt mulighed for a besøge og opleve stemningen på skolerne.

Mange Unge vælger at gå på efterskole i 9. eller 10.

Det er et populært valg da mange unge finder nye venner og lærer at stå på egne ben, på sådant et efterskole ophold. Men udover de mange sociale aspekter, kan efterskolerne også tilbyde oplevelser i forskellige former. F.eks. tilbyder Silkeborg Efterskole ski ture og forskellige idræts linjer – som stemmer overens med efterskolens værdier om sundhed og velvære.

Landets mange efterskoler tilbyder alle noget forskelligt, men desværre kan man risikere at gå på en efterskole, som ikke lever op til forventningerne – hverken fagligt eller socialt.

Mød Undervisere og Studerende På Efterskolerne

Til efterskolernes dag kan du få en snak med studerende og høre nærmere om hvordan deres hverdag ser ud på skolen. Du kan få et indblik i skolens faciliteter og værdier. Nogle efterskoler ved vi at de oplevelser, værdier og lærringer en studerende oplever i de unge år, har stor indflydelse på personens fremtid. Derfor går burde de gå op i at klæde de unge på, så de har de bedste forudsætninger i fremtiden – uanset hvilken uddannelse er anden vej i livet personen ønsker at tage.

Nogle skoler går særligt meget op deres undervisere og gennemgår en screening process for at sikre sig kvaliteten af undervisningen, men også for at sikre sig at underviserne kan fungere socialt med eleverne på skolen.

Til Efterskolernes Dag kan du/i også møde underviserne og få en snak med dem personligt. Så i med ro i maven kan tage beslutningen om hvilken skole DU gerne vil gå på.

Book en Rundvisning

Hold øje med efterskolernes opdateringer angående disse dage. Nogle efterskoler er meget populære og det er derfor nødvendigt at booke en rundvisning – som dog altid er gratis.

Særligt grundet Covid19, kan efterskoler kun håndtere et vist antal mennesker på en enkelt dag – så find Efterskolens booking system, for at sikre dig en plads. Naviger til Efterskolernes undersider og find deres booksystemer – som f.eks. https://silkeborgefterskole.dk/efterskolernes-dag/

Vi glæder os til at se dig!