Ejendomsservice så det batter

Ejendomsservice på Frederiksberg til alle

Hvis du er virksomhedsejer – kender du sikkert alt til, at ejendommen skal vedligeholdes så den fremstår præsentabel for dine kunder (og ikke mindst for din egen skyld). Uanset om det drejer dig om en større eller mindre virksomhed, så er der altid behov for at vedligeholde bygninger, have og grunden generelt. Har du en mindre virksomhed, har du formentlig ikke en mand ansat i virksomheden til at varetage denne type opgaver. Heldigvis findes der råd for dette. Hyrer du en mand udefra, er du nemlig sikker på at han er specialiseret i disse opgaver, hvilket betyder at du kan koncentrere dig om din virksomhed og driften heri.
En virksomhed der beskæftiger sig med ejendomsservice er guld værd, når du ikke selv har ressourcerne til disse opgaver. Alle opgaver kan være forskellige, og vælger du denne vicevært, er du sikker på at han kan håndtere alle opgaver, som din ejendom står over for. Han er specialiseret i følgende:

  • Trappevask
  • Beboerkontakt
  • Vagttelefon
  • Tilsyn af varmecentral
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Håndværkerkontakt
  • Snerydning

… Og meget mere til!
Alle ejendomme her hver deres behov, hvorfor en dygtig vicevært tilgodeser alle behov og udfører disse med et smil på læben.

Ejendomsservice på Frederiksberg til private

Hvis du er privatperson og bosat på Frederiksberg, så er det også vigtigt at have én, som kan varetage alle de praktiske opgaver. Måske har du ikke en handyman i husstanden – hvorfor det kan være fantastisk med en vicevært der kan varetage alle de kedelige opgaver. Hvis du fx er ude for at der ikke er varme i din lejlighed, så kan godt at have en vicevært tilknyttet, som kan agere fleksibelt og komme dig til undsætning.

Hvis du kan se dig selv i en af disse situationer, så synes jeg du skal overveje dette firma, som tilbyder ejendomservice og meget mere. Klik på linket og læs mere!

Tak fordi du læste med.