Elektronik Reparation til Særpriser

Har du en iPhone, iPad, MacBook, PC, iMac, Computer, tablet eller andet elektronisk udstyr, som er gået i stykker? Hvis du befinder dig i Odense, har vi det perfekte sted for dig at besøge – nemlig iMakeiPhones Danmark i Odense og munkebo! Her sørger de for reparation af al elektronisk udstyr som eksempelvis smartphones, tablets, PC, TV, kaffemaskiner, støvsugere og meget andet. Så hvad end du har af elektronisk udstyr, som du ikke kan få til at virke, kan du aflevere her, så de kan fiske det for dig.

Hos iMakeiPhones Danmark har ve billige priser, og det kan derfor helt sikkert betale sig for dig at tage et smut forbi her, i stedet for at skrotte dit elektroniske udstyr for at købe noget nyt. Selvom iMakeiPhones Danmark allerede har fordelagtige og billige priser samt kvalitetsreservedele er det ekstra fordelagtigt for dig som alm. kunde eller som studerende / pensionister at besøge deres butik. Studerende får nemlig yderligere 5-15% rabat, når de besøger butikken, hvilket helt klart er en fordelagtig rabat.

Ønsker du at vide mere om iMakeiPhones kan du tjekke vores website ud her. Her kan du blandt andet læse meget mere om, hvilke slags reperationer ve laver, priser samt kontakt.

Hos iMakeiPhones Danmark er servicen altid i top, så det er et sted, du har lyst til at besøge igen. Alle får en god og ærlig service serveret med et smil på læben, hvilket gør, at du altid får en god oplevelse, når du besøger deres butik. Her er kundetilfredsheden det vigtigste element for dem, hvilket du helt klart vil kunne mærke som kunde.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge butikken beliggende i Odense. Butikken er centralt placering i Odense C på Nyborgvej, så hvis du befinder dig i byen, kan du nemt anlægge butikken et besøg.

Tjek vores fantastiske Trustpilot og Facebook anmeldelser.

Studenterrabatter – Pensionister

5-15 % rabat som studerende og Pensionist

https://imakeiphones.dk/