En fashionistas drøm

Enhver fashionista drømmer om at kunne svælge i oceaner af lækre kjoler og tøj, sko samt accessories. Den ultimative måde at opbevare sine dyrebare ejendele er klart walk-in garderoben, som giver et mere overskueligt overblik over kjoler, bukser, toppe, sko mv. Men walk-in garderoben kræver dog en smule mere plads end almindelige garderobeskabe og er ofte også en smule dyrere. Heldigvis findes der en anden god løsning: skydedøre!

Garderobe med skydedøre

En aldeles god og struktureret løsning til opbevaring af ens garderobe er garderobeskabe med skydedøre. Fordelen ved skydedørene er, at der er mulighed for at køre dørene helt ud, så det bliver lettere at indrette og arrangere tøjet på overskuelig vis.

En anden fordel ved skydedøre er, at skydedørene ikke kræver så megen plads som almindelige skabsdøre, da de ”skydes” bag hinanden og dermed er langt mere pladsbesparende. Hvis skabet har skydedøre frem for almindelige skabsdøre, kan du fx sagtens placere møbler eller ting i værelset i kort afstand til dit garderobeskab.

Skab fra gulv til loft

En af fordelene ved et garderobeskab med skydedøre er, at garderobeskabet enten kan være fritstående, eller du kan vælge at få speciallavet garderobeskabet, så skydedørene monteres direkte på vægge, loft og gulv. På den måde kan du udnytte en hel væg til garderobeskab.

Ved at montere skydedørene direkte på gulv og loft og fra den ene endevæg til den anden, kommer dit skab næsten til at fungere som et ekstra rum i soveværelset, da skydedørene får funktion som en form for skillevæg imellem soveværelset og garderoben.

Et hav af indretningsmuligheder

Indretningsmulighederne for dit nye garderobeskab er uendelige, og det er velsagtens kun fantasien, som sætter grænser for indretningen af dit garderobeskab.

Har du mange kjoler og skjorter, har du et større behov for at have bøjlestænger til at hænge tøjet på, så dine kjoler, skjorter mv. ikke får for mange unødige folder.

Har du til gengæld masser af jeans, T-shirts og toppe, er dit behov for hylder måske en anelse større, hvorfor det kan være en fordel at indrette dit garderobeskab med flere hylder.

Gør dig derfor nogle overvejelser, inden du vælger indretningen på dit nye garderobeskab, så du får mest mulig glæde af dit nye skab.

 

Tænker du på at få et nyt garderobeskab med skydedøre, kan du finde et væld af idéer og inspirationsmuligheder hos HTH. Hos HTH finder du tilmed et stort udvalg inden for design, som giver dig mulighed for at lege med indretningen og udtrykket i dit soveværelse.