Er det tid til den helt store haverenovering?

Solen skinner, fuglene synger, og man kan virkelig mærke, at sommeren er kommet til Danmark. Er det i år, at haven skal have en ordentlig omgang? Der er mange måder, at forbedre haven på så det bliver et skønt samlingssted for både familien og vennerne. Og så er det meget skønnere at ordne, når vejret er godt. 

Måske har du længe gerne ville anlægge en ny terrasse, lægge fliser eller måske ligefrem tage det første spadestik til en kommende pool. Mulighederne er mange – også for dig i lejligheden. Måske er det tid til at ansøge om at få en altan? Eller ordne den eksisterende.

Uanset hvad dine planer er for haven eller altanen, så kan du få drømmene til at gå i opfyldelse i år.

Sådan får du råd til årets haverenovering

Her taler vi om de store og omkostningfyldte projekter såsom anlæggelse af en pool eller helt ny terrasse. Pengene kan hurtigt løbe op. Har du ikke haft mulighed for at lave en opsparing, er der alligevel mulighed for at få det store renoveringsprojekt til at gå i opfyldelse.

Det er nemlig helt i orden at låne penge til et renoveringsprojekt – også et der omhandler det udendørs liv. Har du brug for et ekstra beløb til renoveringen, kan et forbrugslån eksempelvis være vejen frem. Vi har alle brug for at låne penge på et tidspunkt i vores liv. Og hvis det er det, der kan gøre dine drømme til virkelighed, så er det det værd.

lån 100.000 kroner i banken eller hvad der skal til, for at du kan komme i gang med have projektet. Så længe du lægger et budget, så du ikke låner unødvendigt mange penge. Det er jo ikke gratis at have et lån.

Se dine lånemuligheder og vælg det bedste lån

Vil du gerne se dine muligheder for et lån? Vil du samtidig gerne have muligheden for at få det bedste lån på hele det danske lånemarked? I så fald kan du med fordel benytte Lendo. Her kan du se dine lånemuligheder hos 12 forskellige banker. Det bedste er, at det kun kræver én låneansøgning, og at det er gratis og uforpligtende.

Så kan du ansøge om det beløb, du har budgetteret for haverenoveringen, og derefter får flere forskellige lånetilbud. Det varierer nemlig fra bank til bank, hvad det koster at låne penge. Så ved at sammenligne lån på tværs af alle disse banker, kan du vide dig langt mere sikker i, at du finder og vælger det bedst mulige lån.

Skynd dig at se dine lånemuligheder her.