Er du en af de mænd, der går med de samme underbukser i flere dage?

En undersøgelse foretaget af det danske undertøjsmærke Undy viser, at op mod hver fjerde mand går ofte eller altid med deres underbukser flere dage i streg, uden at de bliver vasket. Undersøgelsen er foretaget i blandt deres medlemmer og er baseret på et datagrundlag med mere end 300 besvarelser. 

Men hvorfor er det egentlig så vigtigt, at få vasket sit undertøj hver dag? Det skyldes naturligvis god hygiejne. Undertøj er det stykke tøj, der sidder tættest på kroppen og antallet af bakterier, virus og svampe, kan derfor være høj. Selvom dit undertøj er nyvasket har undersøgelser vist, at der i 83% af tilfældene er op mod 10.000 levende bakterier. Det er derfor vigtigt, at sørge for at få vasket sit undertøj hver dag og dermed holde antallet af bakterier nede. 

Hos Undy har man derfor lavet en undersøgelse, der afdækker hvor mange mænd der egentlig går i deres underbukser flere dage i streg. 

I undersøgelsen blev respondenterne spurgt om, hvor mange dage de typisk går med de samme par underbukser uden at vaske dem. Her fandt man frem til at cirka 75% af de adspurgte kun går med deres underbukser i én dag, før de vasker dem. 20% af de adspurgte går typisk med deres underbukser i 2 dage i streg, og de sidste 5% går typisk med deres underbukser i 3 dage eller mere. Dermed er det hver fjerde der går med deres underbukser i 2 dage eller mere, før de bliver vasket. 

Til sidst i spørgeskemaet blev respondenterne adspurgt om de har prøvet af gå med deres underbukser flere dage i streg og herefter har vendt vrangen ud på underbukserne. Det havde 6% af alle respondenter prøvet. 

Ovenstående resultater er baseret på 303 besvarelser. Undersøgelsen er foretaget anonymt og resultaterne og data fra spørgeskemaet er dermed frit tilgængeligt for alle.

Undy er et nyt dansk undertøjsmærke der primært sælger underbukser og bambussokker igennem deres medlemskab. Her er det muligt at modtage 2 par underbukser og 5 par sokker hver 3. måned. Som medlem kan man tilvælge og fravælge produkter som man har lyst til og derudover er det muligt, at ændre intervallet man ønsker at modtage enten underbukser eller sokker. Undy har dermed givet kontrollen til brugerne, så man ingen binding har. 

Underbukser fra Undy er produceret i et ultra behageligt fit, der gør dem komfortable at have på hele dagen. Underbukserne er designet med ekstra lange ben, der gør at de ikke kryber op i løbet af dagen. Bambussokker fra Undy er derudover antibakterielle og svedabsorberende.