Et kostråd hentet fra biernes verden

Nyt effektivt kosttilskud.

Bidro har siden 1988 udnyttet det naturlige produkt Gele Royal i sine produkter. Gele Royal, er også kaldet dronningeføde, fordi det er den føde, som får dronningebierne til at vokse sig større end de andre arbejderbier. Det er i øvrigt også arbejderbierne, som fodrer dronningebien med stoffet og  grundet den markant større størrelse på dronningebien, har man fået øjenene op for dette stof. Det må have en gavnende effekt, da en dronningebi også lever markant længere end arbejdsbierne. En arbejdsbi lever kun nogen måneder, mens dronningebien lever i flere år og samtidig kan en befrugtet dronningebi også ligge 2000 æg om dagen.

Derfor har Bidro valgt, at udnytte dette naturlige stof i sine produkter. De kombinerer gele royal med andre vitaminer, som for eksempel d vitamin, hvilket kan være et godt kosttilskud, for at styrke ens immunforsvar og for at mindske chancen for d vitamin mangel. Som tidligere nævnt, har virksomheden Bidro mange års erfaring indenfor dette område og har også siden, dens opstart udviklet mange forskellige produkter. Indenfor serien Bidro Gele Royal, er der blevet udviklet en række forskellige produkter, som spænder bredt og henvender sig til forskellige målgrupper og alle produkter har til gavn, at hjælpe med forskellige sundhedsudfordringer, som opstår gennem et langt liv. Det nyeste produkt henvender sig, til kvinder i overgangsalderen og har til opgave, at mindste de svedturer og udmattelse, som opstår under denne periode i kvinders liv.

Ikke nok med, at bidro gel kan indtages og gavne din krop indefra, så er der også udviklet produkter, til både  hårpleje og hudpleje. I hårplejeserien, er der en balsam og shampoo og i hudplejeserien en gele og en creme. Alle fire produkter er skånsomme og helt naturlige. Hårplejen, virker blandt andet imod tør og irriteret hovedbund og hudplejen fugter huden og opretholder hudens naturlige ballance. Alle ingredienser er så rene og naturlige, at du næsten vil kunne spise dem.

Et andet mere almindeligt kendt kosttilskud

Bidro udbyder også Omega 3 fedtsyrer, som er naturlig fiskeolie. De bruger kun alle fordelene ved fisken og sikrer at alle produkter er fremstillet af de bedste råvarer. Og at de er produceret under de rigtige forhold og opfylder de strenge krav, som er ved produktionen af Nordic Naturals fiskeolier, alle produkter er fri for tungmetaller og er af højeste kvalitet. Fiskeolien er af høj kvalitet og er nem for kroppen at optage, den er også sikret i form af, at den er lavet af fisk og kun fisk og ikke, at fyldstof eller andet som kroppen ikke har brug for.