Euromillions viden og fakta

Euromillions er det mest populære lotteri i Europa, og den kendsgerning er der ingen tvivl om. Det spilles to gange om ugen, tirsdag og fredag.

Dette lotteri har ni lande, der spiller med, men til at begynde med, da spillet blev lanceret, var Spanien, Storbritannien og Frankrig de første deltagere. De nuværende lande er Spanien, Storbritannien, Frankrig, Østrig, Portugal, Irland, Schweiz (der tiltrådte lotteriet i 2008), Luxembourg og Belgien.

Spilleren vælger fem Euromillions tal. Numrene kan være hvilket som helst heltal fra nummer 1 til nummer 50. Der er også 2 heldige stjerne bonusnumre, og disse kan være hvad som helst fra 1 til 9.

Hvis personen rammer alle fem vindertal og de 2 heldige stjernetal, er vedkommende berettiget til at spille i jackpot runden. Chancerne for at vinde spillet er meget små, og bare så du ved det, er chancerne en uhyre 1/116.531.800.

For at vinde spillet, skal du gætte syv lottotal. Trøsten for de minimale chancer er de store præmier, der undertiden udbetales i Euromillions udtrækninger. Frankrig er det heldigste land og har, indtil videre, vundet flest lodtrækninger af de mange lande, der deltager i jackpotten. Den første vinder, Dolores McNamara, vandt 77 millioner euro i juli 2005.

Euromillions vs. Eurojackpot

I modsætning til Eurojackpot, har dette lotteri 13 præmie niveauer, og det giver de deltagende spillere en 1 i 13 chance for at vinde. Hvis du køber en lotteriseddel to gange om ugen, er der otte vinderchancer om året. Den kendsgerning, at du er nødt til at vælge andre end de normale seks numre, giver spilleren mindre chancer for at vinde spillet.

Undertiden kan de tilfældige tal, du vælger, danne et mønster. Hvis du er ivrig nok, kan du vælge tallene i bestemte mønstre, og hvis du gør det, er der en større chance for, at du vil vinde spillet. Vindernumrene er i reglen spredt over hele nummerfeltet. Chancerne for at vindertallene bliver udelukkende ulige eller udelukkende lige er meget små, og det samme er tilfældet, hvor alle numrene er høje eller alle numrene bliver lave. Så gør hvad du kan for at få et afbalanceret sæt af lige og ulige tal.

En anden kendsgerning omkring denne jackpot er, at summen af ​​de tal, du vælger, afgør dine chancer for at vinde spillet. Summen af ​​de numre, du vælger bør ligge mellem 115 og 185. De numre, der falder i dette interval har en 70 procent chance for at vinde spillet. Held og lykke!