Få lidt af det hele i hjertet af Danmark: Book et hotel i Odense til ferie eller forretningsrejse

Når du vælger et ophold på et hotel i Odense, kan du se frem til både spændende turistattraktioner og en god beliggenhed i forbindelse med møder og konferencer

Odense er det helt rigtige valg til både ferie og arbejde. Byen, som er Danmarks tredjestørste, byder nemlig på lidt af det hele. Her er der både turistattraktioner, shoppingmuligheder og hygge, og den gode og centrale beliggenhed betyder at der også er mulighed for spændende dagsture rundt på Fyn og i dele af Sjælland og Jylland. Den gamle bykerne byder på masser af historie, og selvom København og Århus ofte løber med det meste af opmærksomheden, skal man ikke undervurdere Odense – tværtimod. Byen er alsidig nok til turister, og så er det nemt at komme hertil uanset hvor i landet man befinder sig – det kommer man til at sætte pris på i forbindelse med indbydelser til konferencer og møder!

Når jagten går ind på et godt hotel i Odense, kan man med fordel vende blikket mod den hyggelige bykerne. Vælger man et af de mange gode hoteller i Odenses centrum, har man nemlig et optimalt udgangspunkt for at få udforsket bye til fods og virkelig lære den at kende, og man bruger mindre tid på transport. Fra byens banegård er der kun nogle få hundrede meters gang til centrum, så det er let at tage hul på programmet så hurtigt som muligt hvis man vælger DSB. Når man bor på hotel i Odense, har man nogle af Danmarks mest berømte attraktioner lige i nærheden. Her kan man for eksempel besøge museet Møntergården eller lægge vejen forbi Sankt Knuds Kirke, som er byens domkirke. Derudover er et ophold på et hotel i Odense selvfølgelig heller ikke komplet uden at man har været en tur omkring H. C. Andersens hus – uanset om man så har været der før!

Når det drejer sig om at finde det bedste hotel i Odense, skal man selvfølgelig ikke kun kigge på beliggenhed og pris, man skal også gøre sig overvejelser om faciliteter i forhold til ens program. Rejser man til byen i forbindelse med en konference, er det vigtigt at faciliteterne matcher ens ønsker i forhold til kapacitet, AV-udstyr og så videre. Her skal det også nævnes at selvom der ofte tales om alle de gode hoteller i Odense centrum, så er det ikke altid en beliggenhed der er at foretrække. Nogen gange kan det være en fordel med et hotel som ligger i udkanten af byen. Hvis (potentielle) forretningspartnere eller konferencegæster ankommer i bil, kan det nemlig være smart at vælge et af de hoteller i Odense hvor man slipper for at skulle navigere i den tætte bytrafik. Her er det befriende hvis man ikke skal alt for langt væk fra motorvejen, før man ankommer. Man kan således ikke give noget entydigt svar på hvad der er det bedste hotel i Odense, det afhænger i høj grad af om man rejser som turist eller i forbindelse med sit arbejde, og af hvordan man rejser til byen.

Når man bor på hotel i Odense får man Danmark når det er allerbedst, og med en skøn og central beliggenhed er det desuden en smal sag at krydre et ferieprogram med en dagstur til for eksempel Legoland i Billund eller det Sydfynske Øhav omkring Svendborg. Her er med andre ord meget der frister. Lyder Fyns hovedstad som det helt rigtige? Så er det bare med at komme i gang med at udforske alle de mange gode hoteller i Odense allerede i dag!