Få noget ud af fødselsdagen

Søger du noget spænderne at leje til dit barns fødselsdag, så vil vi her anbefale lidt forskelligt man kan leje til en fødselsdag uanset om det er drenge eller pige fødselsdag. Det første jeg vil komme ind på er børne sumodragter som er en sjov underholdning til både drenge og piger og det er ikke spor farligt at lege med. dragterne kan bruges til børn fra 6-7 års alderen til de er 12 år. Dragterne er lavet ud af et stærk pcv fra England som gør at leve tiden er meget længere end f.eks fra Kina

Måske søger du noget andet hvor man ikke skal bryde mod hinanden så kunne en hoppeborg være noget for jer alle sammen. Hos hoppeborgeudlejning.dk kan man få hoppeborge i flere forskellige størrelser ligefra små hoppepuder, amenlige hoppeborge til store forhindrings baner, gladiator bane, Mega bordfodbold, Mega bokseringog meget mere og priserne starter fra kun 1500,- inkl moms men ex levering

Levering

starter fra 500 inkl moms for levering til Næsteved – Slagelse – Hillerød – Helsingør – Roskilde og københavn kan gøres for kun 500 kr. Men sidder du på Lolland eller Falster kan vi også levere til jer for yderligere 250,- inkl moms . Vi levere også gerne til både Fyn og Jylland for større opgaver for en mer pris på broafgift og evt kørsels penge. Ønsker du derimod også at vi stiller op og pakker hoppeborgen sammen koster det også 500 kr inkl moms.

Udlevering

Men ønsker du at spare de penge det koster at få leveret hoppeborgen så kan det også udleveres fra vores lager i Greve efter nærmere aftale, vi kan udlevere indenfor en times varsel så er du ude i sidste øjeblik så kan i ringe og booke en over telefonen.

Få mere for mindre

Lejer i 3 produkter får i det billigste til halv pris. F.eks lejer i en hoppeborg samt Slush-Ice maskine og evt en popcornmaskine så får i popcornmaskinen til kun 250 ,- inkl moms. Det kalder vi “få mere for mindre”.