festen blev reddet af en abe hoppeborg

Vi havde lejet en hoppeborg af et udlejnings firma men da de så kom med hoppeborgen og pustet den op kunne den ikke være på vores græsplæne og vi måtte derfor enten undvære en hoppeborg ellers prøve i sidste øjeblik på at finde en.

Vi ringede til de første 10 men uden held de havde alt udlejet og kunne derfor ikke hjælpe men den sidste vi snakkede med sagde vi skulle ringe til www.hoppeborgeudlejning.dk de havde en hoppeborg i udlejning som var ledig og derfor aftale vi at de kunne leve den med det samme og var hos os indenfor 45 min. Det kalder vi en hurtig og behagelig service, som vi helt sikkert vil benytte os af igen.

selvom festen blev forsinket en lille time, blev hoppeborgen benyttet hele dagen af alle børne – de stod i kø til at kunne hoppe i hoppeborg, da der kun måtte være 6 i hoppeborgen af gangen.

Prisen var fornuftig og vi betalte ikke noget extra for at de rykkede ud så hurtig og den lejede abe hoppeborg var utrolig pæn og ren. vi betalte 1200 kr for hoppeborgen og det er slet ikke dyrt for hvis man tjekker prisen hos de andre er det lidt dyre og leveringen og afhentningen blev kun 500 kr. så vi endte med at betale 1700 kr og vi hjalp med opsætning og nedtagning af udstyret.

Så søger du noget hoppeborg udlejning i københavn  eller andre steder på Sjælland kan vi varmt anbefale hoppeborgeudlejnings.dk