Find din restaurant i Aalborg

Uanset om du er kendt i Aalborg eller ej, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at Aalborg kan byde på mange gode restauranter. Aalborg har over 100 forskellige restauranter liggende nær centrum, og der serveres meget varieret mad, næsten ligegyldigt hvilken restaurant du måtte vælge. Derfor kan man ikke gå galt i byen, hvis du går rundt i Aalborgs gader, og støder på netop den restaurant, som du finder indbydende.

Når man skal på restaurant, så må der gerne være hyggeligt og indbydende. Man skal føle sig velkommen, og man ønsker gerne god og høflig betjening. Derfor er det vigtigt, at man vælger efter fornemmelse, og lytter til sit hjerte – og sin mave.

Uanset om man er til fisk, kød, tapas, kinesisk eller noget helt femte, så har Aalborg med garanti den rette restaurant for dig. Den brede vifte af restauranter i Aalborg byder på bl.a. italiensk mad, en libanesisk restaurant med krydret libanesisk mad, amerikanske restauranter med traditionel, amerikansk mad, kinesiske restauranter med den særlige og oplevelsesværdige kinesiske mad, mexicanske restauranter, med det krydrede retter til smagsløgene, hyggelige franske restauranter, med den velkendte romantisk stemning og naturligvis de velkendte danske restauranter, hvor der serveres både traditionel dansk mad og mere moderne retter. Så der er helt sikkert mad at finde for din smag også.

Blandt de dyreste og mest eksklusive restauranter i Aalborg finder Mortens Kro. Denne flotte gastronomirestaurant serverer mad af den bedste kvalitet. Her kan man vælge mellem 4 og 7 retters menuer, og dertil serveres de bedste vine, som kokken anbefaler til de forskellige retter. Restaurant Mortens Kro er ofte anvendt til firmaarrangementer, bryllupper, julefrokoster og andre særlige anledninger. Restauranten ligger i en hyggelig sidegade til Algade, og man vil føle sig meget tilpas lige fra man træder ind af døren. Kan varmt anbefales.

En anden af de luksuriøse restauranter er Restaurant Fusion, som har beliggenhed helt nede ved havnen. Udover den fantastiske udsigt, så er der også et stort udvalg af den bedste mad, man kan forestille sig. Navnet fusion dækker over maden i køkkenet, som er både fransk og asiatisk, så der bør være noget for enhver smag.

 

Der findes utrolig mange gode restauranter i Aalborg, så det er bare med at gå en tur i byen, kigge sig omkring og finde netop den restaurant, men selv synes det skal være. Mulighederne er mange, og maden er varieret hos mange af restauranterne, således at alle kan finde en god ret, som man kan lide.