Fødselsdag – 40 års fødselsdag

Skal du fejre din 40 års fødselsdag, så har vi her samlet nogle rigtig (billige!), sjove og underholdende indslag, som kan gøre din fødselsdag til et samtaleemne langt ud i fremtiden! Du kan vælge mellem flere aktiviteter, som helt sikkert samler dig og dine fødselsdagsgæster om et fælles projekt og vil give jer en masse sjov og hyggestunder sammen. 

Holder du din fødselsdag derhjemme eller i lejet lokale, så har du nu mulighed for at leje vores Party Pole, som er rigtig nem at samle selv. Party Pole er en 1½ meter lang metalstang, hvor der er monteret nogle rigtig fede lyseffekter som kan omdanne dit dansegulv til et vaskeægte diskotek. Der er røgmaskine, farvede blink lamper, 2 magic jelly DJ ball samt ledninger og tilbehør. Party Pole følger helt automatisk musikkens rytmer, så du skal ikke foretage dig noget, når først den er samlet.
Er du og dine fødselsdagsgæster superfriske, så kan I vælge vores Disco-dans! Her vil en professionel danseinstruktør instruere jer i discodansens ”moves”, men først skal I varme op. Derefter lærer I en dansekoreografi, og til sidst kan I alle evt. battle mod hinanden. Det hele gøres helt perfekt med spejlvæg, lyseffekter, disco-kugle og selvfølgelig de kendte discosange fra 70´erne.
Hvad med at slippe din indre sangstjerne fri til din fødselsdag? Hvad kunne være mere underholdende, end at få lov til at optræde sammen med dine fødselsdagsgæster på vores Live-scene? Du og dine fødselsdagsgæster kan vælge mellem 10.000 sange, hvorefter I deles op i to hold – vejledt af en professionel musiker/producer – skal I nu øve jer på jeres sang. Derefter skal fødselsdagsband 1 synge for fødselsdagsband 2 og vice versa, hvorefter jeres Live-scene optræden optages i vores high-tech lydstudie, af vores professionelle producer, som har over 15 års erfaring fra den danske musikscene. Til at gøre det hele mere autentisk, så er der naturligvis flot opsat scenelys, supergode mikrofoner stilles til rådighed og  sidst, men ikke mindst, et førsteklasses lydanlæg. I afslutter hele arrangementet, ved at fødselaren får en CD med hjem, til evig minde om din fødselsdag.
Hvad med at skrive jeres egen fødselsdagssang? Eller vælge mellem vores 10.000 sange og få optaget en CD i et high-tech lydstudie? Du kan komponere din helt egen fødselsdagssang til dig selv, eller en du holder af, for derefter at få den indspillet i samarbejde med vores topprofessionelle producer, der har masser af erfaring med netop dette. Det er en virkelig værdsat personlig hilsen til fødselaren, hvis I har jeres egen sang med til indspilning, men mindre kan også gøre det! Det er et supersjovt fælles projekt, som alle fødselsdagsgæsterne deltager i, hvilket gør at I bliver rigtig rystet sammen og I får det virkelig skægt. I får en CD med hjem til sidst, med det færdige resultat, så I altid kan mindes din sjove og anderledes fødselsdag.
Tip en 13´er er det gratis sjove input til din fødselsdag. Du kan forberede en tipskupon, inden fødselsdagsfesten, du skal blot huske en tipskupon til alle fødselsdagsgæsterne samt en blyant til hver. Så skal du finde på nogle spørgsmål, som fødselsdagsgæsterne så kan dyste mod hinanden om. Det kan være alt fra spørgsmål som: ”Hvornår mødte X sin partner?”, ”Spiller X: 1:fodbold 2: tennis x:Floorball” osv. Det er med til at gøre det hele personligt omkring fødselaren, og alle tager del i løjerne.

Se mere på: fødselsdag