Fordele ved at vælge billeder på lærred

Sidder du i din stue, eller et hvilket som helst rum, og tænker der mangler noget her, men hvad? Hvis ja, så tag lige et kig rundt på dine vægge – er de mere eller mindre tomme? Hvis ja, igen, så ved vi lige hvad du mangler – du skal da have nogle flotte billeder på lærred! Billeder bliver, desværre, tit nedprioriteret når det kommer til indretning, men de spiller faktisk en vigtig rolle, når det kommer til et fuldendt hjem.

Billeder er tit den sidste brik i puslespillet, eller prikken over i’et om man vil, og derfor kan du læse 5 gode grunde til at vælge netop billeder på lærred, her!

1. Print i højeste kvalitet

Print på lærred, eller rettere vlieseline lærred, i høj kvalitet medfører at farverne bliver gengivet perfekt. Derudover er motivet printet i den helt rette opløsning, hvilket garanterer en perfekt billedskarphed og farvedybde.

2. UV-beskyttelse

Lærredet og motivet er UV-beskyttet ved levering, hvilket er en stor fordel, da det vil sige at farverne ikke blegner. Selv hvis billedet hænger i solen i hele dagen. Det betyder, at du ubekymret kan hænge dit billede hvor du vil i huset og ikke kun der hvor solen sjældent kaster sine stråler. For indretningen, betyder det at du kan indrette dit hjem lige akkurat som du ønsker.

3. Trykte kanter

Ikke nok med at trykket er i høj kvalitet, så strækker det sig også ud over kanterne. Dette betyder at du frit kan hænge billedet op, uden at skulle købe en ramme til det inden. Det kan være svært at finde den helt rigtige ramme, men det problem slipper du heldigvis for med denne løsning. Så længe du har en skrue, eller noget andet, at hænge billedet på, så er det klar til ophængning lige så snart, du har pakket det ud.

4. Lugtfrit produkt

Nu tænker du måske, at fordi der er anvendt lærred, så lugter produktet men svaret til dette er nej, det gør det ikke. Det er nemlig et ØKO-produkt, hvilket vil sige, at det er udarbejdet med materialer og udstyr, der har internationale certifikater, der sikrer at produktet overholder miljø- og sundhedsstandarder. Ved at udarbejde lærredet på denne måde ender man ud med et lugtfrit produkt og netop dette åbner op for en masse muligheder. Fordi at billedet hverken lugter eller er sundhedsskadeligt, så kan det hænge i alle rum – selv børneværelset eller soveværelset.

5. Sikker emballage

For at sikre at billedet bliver fragtet forsvarligt fra os til dig, så bliver det før afsendelsen pakket ind i bobleplast og efterfølgende pakket yderligere ind i et lag af tykt karton. Vi ved hvor irriterende det er at modtage et beskadiget produkt, og oveni købet får du gratis fragt på billeder på lærred.

Som du nok kan fornemme, så er billeder på lærred et godt køb, og du kender nu 5 gode grunde til at købe et. Vi kan selvfølgelig ikke tage den endegyldige beslutning for dig, men nu har vi i hvert fald hjulpet dig godt på vej, og du kan nu, uden tvivl og bekymringer, finde dine egne billeder på lærred til dit hjem.