Fordele ved Squarespace hjemmeside system (CMS)

Squarespace — måske er du aldrig stødt på navnet før, og måske ringer det en klokke. Uanset hvad, så er én ting sikker: Squarespace er værd at lære bedre at kende, hvis du vil kreere en hjemmeside for dig og din virksomhed, eller hvis den hjemmeside du allerede har trænger til en udskiftning. I sidste ende kan Squarespace nemlig være den platform, der bærer din virksomhed hele vejen til toppen af successtigen.

Det amerikanske firma, som har deres base i New York, tilbyder deres kunder færdigudviklede skabeloner til hjemmesider, som er nemme at personliggøre og tilpasse til det enkelte formål.

I denne artikel kan du blive klogere på alle de fordele, du vil kunne nyde godt af, hvis du vælger at anvende Squarespace til din hjemmeside og dermed finde ud af, om det er en service, der egner sig til dig og din virksomhed.

Der er allerede taget stilling til alt det praktiske

Når du vælger at bygge en hjemmeside med Squarespace, så behøver du ikke bekymre dig om alle de praktiske og ofte lidt besværlige detaljer — dem er der nemlig allerede taget stilling til for dig.

For eksempel sørger platformen selv for at køre softwareopdateringer og installere plug-ins. Du behøver heller ikke selv finde eller betale for hverken hosting eller webhotel oveni, da det hører med til din nye hjemmeside. Det samme gælder for themes, som du ikke behøver at betale ekstra for.

Kundesupport sidder altid klar til at hjælpe dig

Skulle du få brug for hjælp med din hjemmeside, så sidder Squarespaces flinke kundeservice altid klar ved skærmen i deres døgnsupport, som har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Hører du til dem, der godt kan lide selv at forsøge at løse de problemer, der måtte dukke op inden du beder om hjælp? Ja, så har virksomheden udviklet et væld af guides, som hjælper dig med at lære at bruge alle platformens funktioner.

Få din egen personlige Squarespace designer

At opbygge en hjemmeside er ikke en aktivitet for alle. Det kan være tidskrævende, og det kan på én og samme tid kræve en kreativ tankegang og en god baggrundsviden om markedsføring.

Her gør Squarespace det nemt for alle at være med — men ønsker du alligevel ikke selv at stå for designet, så kan du med fordel hyre din egen personlige Squarespace designer.

Med sådan en designer kan du overlade opsætningen og designet af din hjemmeside til professionelle, der har helt styr på softwaren og dermed være sikker på et perfekt resultat.

Samtidigt kan designeren vælge præcis den hjemmesidemodel, der egner sig bedst til dig og din virksomhed, så du kan opleve en fantastisk fremdrift.