Fordelene ved en foldbar stok

Er du i tvivl om du skal vælge en foldbar stok? Læs med her og få al den viden du behøver om de sammenklappelige stokke. Læs om de mange fordele ved den foldbare funktion og læs samtidig om, hvordan du folder stokken sammen.

 

Hvad er en foldbar stok?

En foldbar stok er en stok, som kan klappes sammen/foldes sammen. Typisk ved hjælp af en elastisk funktion, hvor du folder stokken sammen ligesom en teltstang. Stokken er typisk lavet i et let materiale og kan oftest også indstilles i højden. Der er ikke gået på kompromis med hverken holdbarhed, funktionalitet eller design, når vi snakker foldbare stokke.

 

Fordelene ved en foldbar stok

Mange får ikke brugt sin stok i det omfang, som de burde, fordi de synes den er besværlig eller klodset at have med sig rundt. Det gælder især folk, der kun bruger sin stok lejlighedsvis. Med en foldbar stok, kan du nemt have din stok med i tasken, lommen eller bære den i den tilhørende bæresnor. Dermed bliver din stok yderst praktisk og du kan nemt tage den frem, når du får behov for lidt ekstra støtte.

 

De foldbare stokke er funktionelle og de giver dig frihed og fleksibilitet i din hverdag. Du undgår akavede situationer, når du fx skal have begge hænder fri, eller når du skal sidde ned i bussen eller bilen. Med en foldbar stok, kan du nemt folde den sammen, når du ikke skal bruge den og nemt folde den ud igen, når du får brug for den.

 

Derudover er en foldbar stok ideel at have med på ture, rejser og andre arrangementer, hvor du går eller står mere end du gør i hverdagen. Stokken kan nemt medbringes i tasken eller kufferten og kan diskret tages frem, når behovet er der.

 

Foldbare stokke kan også indstilles i højden, så den passer til dig i enhver situation. Højden kan indstilles på bare 5 sekunder. Fx er et par vinterstøvler højere end et par sandaler og du kan dermed hurtigt tilpasse stokkens højde hertil.

 

Se hvordan du indstiller din stok i den rigtige højde her.

 

Sådan folder du din stok sammen

Når du vil folde din stok sammen er det vigtigt, at du først sikrer, at den øverste del af stokken er skubbet sammen, så den er kortest mulig. Træk så de enkelte led på stokken fra hinanden og fold dem en efter en sammen i den ene hånd. Husk at sætte den lille plastikholder på, når den er klappet sammen, så den ikke springer ud igen. Du kan også lægge den ned i den medfølgende pose. Med den er stokken også beskyttet mod ridser og skrammer fra andre ting i tasken.

Elastikken inde i stokken er meget kraftig og er lavet til selv at kunne folde stokken ud igen, når du slipper den eller tage plastikklemmen af.

 

Ønsker du mere viden om de forskellige typer af stokke? Gloria Mundi Care sælger alle slags stokke og her kan du få svar på dine spørgsmål og få den vejledning, du har brug for, når du skal vælge den rigtige stok.