Forlystelsesparker er dyre! Læs her, hvordan du gør det billigere…

Det er supersjovt at besøge en forlystelsespark. Rutschebaner, karruseller, isboder, slikbutikker, legepladser og meget andet er med til at gøre det til en supersjov oplevelse.

Men det bliver hurtigt også en dyr fornøjelse. Måske koster både entréen kassen, hvorefter man også skal købe turpas eller enkeltbilletter til forlystelserne. Spisestederne er også dyre, og hvis man vover sig ud i merchandise eller lign. kan man hurtigt blive fattig, når man går derfra.

Men der er heldigvis ting, man kan gøre for at få tingene lidt billigere. Og disse råd får du i denne artikel:

Tjek forlystelsesparkens hjemmeside

Det kan godt betale sig at kigge forbi forlystelsesparkens hjemmeside, inden man tager afsted til et sommerland. Ofte er der særtilbud, rabatter og lign. at hente ved at købe online eller bare være opmærksom på kampagner, som forlystelsesparken måtte føre enten nu eller i den kommende tid. Hvis man er typen, der plejer at købe maden på stedet, kan man typisk også finde rabatter på menuer, fastfood og den slags sager på hjemmesiden ligeledes.

Vælg en forlystelsespark med fornuftige priser

I nogle forlystelsesparker skal man både betale indgang og adgang til forlystelserne. Det løber hurtigt op. Derfor kan det være smart at gå efter en forlystelsespark, hvor man kun betaler én gang, men så bagefter kan prøve alle forlystelserne. I skrivende stund kan man dette i både BonBon-Land og Legoland. På Bakken betaler man ikke indgang, her er det forlystelserne, der koster – man kan derfor sige, at det er omvendt.

Tag maden med hjemmefra

Det er lækkert at købe mad i de forskellige spisesteder i forlystelsesparkerne, men det er også dyrt – og nogle gange usundt. Derfor kan det betale sig at købe mad med hjemmefra. I mange forlystelsesparker er der bænke og borde, hvor man kan nyde sin medbragte mad, og i nogle parker er der endda græsplæner, hvor man kan lege skovtur.

Køb et sæsonkort

Det er godt nok en lille ekstra investering at betale for et sæsonkort, men de fleste steder kan det godt betale sig, hvis man kommer blot mere end 1 gang og besøger forlystelsesparken. Mange gange følger der også ekstra goder med et sæsonkort, fx kan man få billigere adgang til andre forlystelsesparker eller også er i det mindste parkeringen gratis, når man har sæsonkort.

Jeg håber, at ovenstående forslag kan gøre det lidt billigere for nogle at komme en tur i en dansk forlystelsespark. Rigtig god tur i forlystelserne i de danske sommerlande.