Fuld af røg og damp, mød Frank Kirkemann fra Rygeshop.dk

E-cigaretter er en effektiv måde at stoppe med at ryge på. De fås nu i mange forskellige modeller afhængigt af dit behov.  En e-cigaret virker ved at et batteri får en forstøver til at opvarme noget rygevæske, der så bliver til røg, som man kan inhalere. Væsken kan indeholder nikotin, og det er derfor muligt at få behovet tilfredstillet uden de skadelige stoffer, der findes ved tobaksrygning. Det er nu ikke den eneste anvendelses mulighed. Man kan også ”ryge” på en e-cigaret for nydelsens skyld, og rygevæsken behøver ikke nødvendigvis indeholde nikotin. Rygeshop.dk er danmarks billigste forhandler af e-cigaretter. Her kan du få en e-cigaret af et kvalitets mærke, EGO, til 250 kr. Der er tale om modellen EGO-T. EGO-Crystal koster 350 kr og EGO-W er prissat til 450 kr. Rygeshop.dk har også alt hvad du behøver i rygevæsker både med og uden nikotin.

Frank Kirkemann, som ejer Rygeshop.dk, startede med at sælge elektroniske cigaretter ved et tilfælde. På en festival ”røg” hans venner dem, og hans kæreste ville have nogen til hende selv og også til ham. De kontaktede så en forhandler, og fandt ud af, at de var meget dyre. I stedet for rettede Frank opmærksomheden mod Kina, hvor han tidligere havde gjort forretninger. Her var de meget billigere. Derefter købte han fem eksemplarer hjem, men lige så snart de var kommet, havde han allerede solgt dem igen. Det blev starten på Rygeshop.dk, der i dag importerer to til tre tusen af dem månedligt. Der er otte ansatte i firmaet fordelt på to kontorer i Esbjerg og Tyskland. Men der er ambitioner om at få to kontorer mere i Danmark og yderligere et i udlandet. Herefter vil Frank gøre Rygeshop.dk til danmarks førende forhandler.

Frank Kirkemann er 33 år og oprindeligt fra Esbjerg. Han bor dog nu i Lemvig sammen med sin kæreste og deres to børn. Frank er ivrig sportsfan og udøver, og har spillet amerikansk fodbold i Holsterbro i en årrække. Han har nu tegnet sig som sponsor for klubben i tre år. Derudover har han også et sponsorat for Thyborøn håndbold, der er Lemvigs håndbold klub.  Frank var først arbejdsdreng inden han aftjente værnepligt. Derefter blev han tele sælger indtil han blev butiksbestyrer i Lidl. De seneste ti år har Frank dog ernæret sig som selvstændig ved at opkøbe firmaer og sælge dem videre. Nu ser det  ud til, at han er havnet på rette hylde med Rygeshop.dk.