Garderobeteknologi

Det er ret velkendt, at garderober over hele landet er styret gennem gammeldags billetter og ikke med garderobeteknologi. Du ved, de her, der er fortrykte og som kommer på en lang rulle med 500 billetter på. Det er som sådan ganske udmærket, at man kan styre sin garderobe på denne måde. Der er dog bare det problem ved det, at det giver anledning til en hel række af problemer. Dem kan jeg lige liste op nedenfor:

  1. Gæster smider garderobebilletterne væk
  2. Gæster finder garderobenumre på gulvet og får udleveret indholdet
  3. Uheldige forsikringssager hvor enten jakke, taske, eller indhold er forsvundet
  4. Personalet gensælger allerede solgte billetter udenom regnskabet

Disse 4 bullet points er faktisk bare et uddrag af, hvad der kan og vil gå galt, når man anvender gammeldags garderobebilletter. Løsningen er garderobeteknologi, som er det allernyeste indenfor digital styring af garderober.

De 4 problemer – garderobeteknologi

garderobeteknologi

Det første problem med, at gæster smider deres garderobebilletter væk er ret velkendt. Der midt i myldret og under beruselse bortkommer garderobebilletterne meget let. Det giver problemer, når gæsterne skal have udleveret deres ejendele. Dette problem er dog løst for evigt fordi garderobeteknologi systemet anvender fingeraftryksaflæsning som erstatning for den gammeldags garderobebillet. Det betyder i al sin enkelthed, at ingen gæst nogensinde kommer til at miste sin garderobebillet. Og lidt underfundigt kan man sige, at hvis en gæst mister sin pegefinger, har gæsten langt større problemer end at få udleveret sine ejendele.

Det andet problem, hvor gæster finder et garderobebevis på gulvet og derved uretmæssigt får udleveret indholdet, er også løst med anvendelsen af garderobeteknologi systemet. Der er i sagens natur ingen, der (umiddelbart i hvert fald) finder en tabt pegefinger på gulvet og derefter får udleveret indholdet. Det er i skrivende stund ikke sket endnu.

Det tredje problem er en ret vigtig faktor i det at drive en betjent garderobe for uanset om du kan lide eller ej, så er du som ejer erstatningsansvarlig overfor gæsters ejendele. Det er ikke nok, at du fraskriver dig ansvaret for indleverede værdigenstande. Det holder ikke vand og du er erstatningsansvarlig, hvis noget forsvinder i din eller i dit personales varetægt. Den gode nyhed er jo altså, at du slet ikke skal bekymre dig om dette længere nu, hvor garderobeteknologi styrer din garderobe (og dit personales arbejde). Du kommer ikke til at opleve fejludleveringer længere.

Det vigtigste problem

Det fjerde problem er straks værre fordi det har en direkte indvirkning på din omsætning og indtjening. Det er ret velkendt, at personalet kan finde på at gensælge allerede solgte garderobebilletter. Det sker meget simpelt ved, at en gæst kommer op i garderobe med fx. nummer 54. Personalet tager imod nummer 54 og udleverer indholdet på bøjlen. Men i stedet for at smide nummeret ud, beholder de nummer 54. Den næste gæst, som kommer og vil indlevere en jakke, får nu nummer 54 som garderobebevis. Problemet er bare, at nummeret jo allerede er solgt 1 gang før. Det betyder, at prisen for garderobebilletten havner hos personalet, og ikke hos dig.

Hvad koster garderobeteknologi så?

Garderobeteknologi-systemet koster dig faktisk ikke mere end de traditionelle garderobebilletter, der pt. ligger på omkring 38 øre. Derudover koster selve hardwaren fra kr. 6.000,00 ekskl. moms. En stor del af værdibesparelsen er faktisk også, at du ikke længere kommer til at opleve de gammelkendte problemer nogensinde mere.

Husk, at du med garderobeteknologi systemet også får en backend-portal, hvor du med få klik kan downloade dagens omsætning i PDF format. Lige til at komme ind i regnskabet.

Gå til forsiden af artikeldatabasen.dk lige her.

Nikolaj Mackowski