Hårtransplantation er ofte IKKE løsningen på dit hårtab

Store ar – og ingen resultater

Mange firmaer lover guld og grønne skove, når det kommer til hårtransplantationer. Men ofte ender operationen ud i store ar – og ingen resultater,

Det skyldes til dels, at virksomhederne lover mere, end de kan holde – og at patienterne har urealistiske forventninger.

En skaldet mand får aldrig hår igen, som da han var 16. Og en mand med måne får aldrig aquaman hår – medmindre han har et millionbudget og den mest kompetente behandler i verden til rådighed.

Sådan er det desværre. For hårtransplantationer er jo en god og sympatisk løsning, men man må også være realistisk.

En mand har omkring 165.000 hår. Hvis han har måne, har han mistet omkring halvdelen. En hårtransplantation flytter typisk mellem 3.000 og 10.000 hår.

Vil det betyde noget for mandens hårtab?

Nej. Ikke når hårtabet er så udtalt.

Hvordan bør man som mand forholde sig til sit hårtab?

Det efterlader manden med to valgmuligheder:

1: Accepter hårtabet.

2: Ty til andre muligheder.

Den mest økonomiske er helt klart valgmulighed 1 – men det er selvfølgelig også den sværeste at acceptere.

Stort set alle mænd bliver ramt hårdt på selvtilliden af et hårtab. Og derfor kan man se sig nødsaget til at ty til de midler, der nu findes på markedet, for at komme hårtabet til livs.

Og det kan også være en fin mulighed. Man skal dog altid være opmærksom på, at man får, hvad man betaler for – og at der er klar forventningsafstemning mellem klient og kirurg.

Hvis du er mand og lider af hårtab, har du helt sikkert overvejet en hårtransplantation. En hårtransplantation kan dog vise sig ineffektiv og meget dyr, og du skal derfor have fået lovning på gode resultater, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Pas særligt på Tyrkiet

Der findes masser af eksempler på behandlinger i udlandet, der ender galt. Særligt Tyrkiet tiltrækker mange håbefulde mænd, der dog ofte vender hjem med kæmpe ar og nul resultater.

Igen må vi bare understrege, at du skal være meget påpasselig med at vælge din behandler til en hårtransplantation. Vær nu sikker på, at vedkommende er dygtig og kan give dig de resultater, du har fået lovning på.

Nærstuder kundevideoer

En af måderne at researche behandlere er naturligvis at se på deres resultater. Her er det dog ikke nok at kigge på før- og efter billeder, da disse kan være manipulerede.

Se i stedet efter klare og tydelige kundevideoer, hvor du virkelig kan se behandlingen fra alle vinkler – så du er sikker på, at du kan få behandling for dit mandlige hårtab.