Hav dit cykelgear i orden – køb kvalitetsudstyr fra starten af

At gå op i cykling er én ting, men cyklister – professionelle, øvede og fritidscyklister – kan alle blive enige om én ting; aldrig at gå på kompromis med sikkerheden. Det er ikke helt uden fare nemlig, at padle rundt i den danske trafik. Selvom vi er et land, der er mere end vant til cyklister alle vejene, så sker der desværre stadig ulykker, så som højresvingsuheld. Som cyklist kan man selv tage en række forbehold, som kan være med til at højne synligheden i trafikken, og som kan være med til, at beskytte kroppen i uheldssituationer.

Det allervigtigste element i denne tankestrøm er selvfølgelig cykelhjelmen. Det er alfa og omega, at man altid iklæder sig en godkendt cykelhjelm, når man skal ud og cykle. Det er ens ypperste cykelgear, som kvalitetsmæssigt skal være mere end i orden. En cykelhjelm er noget man tager som en selvfølge – noget som er mindst lige så vigtigt som selve cyklen. Uden cykel og cykelhjelm, ingen cykeltur. Med en robust og stærk hjelm kan man undgå mange skader i hovedet, både i uforskyldte uheld, men også hvis man blot er uheldig og vælter. Mange unge især bruger ikke cykelhjelm, fordi det ikke er særlig smart, men man behøver ikke nødvendigvis at gå på kompromis med design og sikkerhed. Mange af de førende producenter af cykelhjelme er nemlig begyndt at målrette deres produkter, nemlig så de fremstår lidt mere interessante og moderigtige.

Har du ikke allerede en godkendt og fornuftig cykelhjelm, så kan www.cykelpartner.dk være dig mere end behjælpelig med at finde en, da de har et ufatteligt stort udvalg – også af de smartere cykelhjelme!