Hvilken type bamser findes der?

Der skal ikke herske nogen tvivl: Der findes rigtig, rigtig mange forskellige typer bamser i dag. Bamser som er bløde, søde, kære, grimme, tunge, tykke, dumme, talende, varme, kolde, lysende osv. osv.

Bamser har siden de for første gang blev produceret i 1902 været yderst populære hos børn. Da bamser ofte ser både søde ud og er bløde, så er det legetøj som børn helt generelt bare elsker.

Men hvorfor er bamser så populære? Udover sødhedsgraden er de også utrolig nemme at lege med. Da man kan give bamserne en personlighed og karakter i ens lege, så får bamsen mere liv og kan deltage i legen. Bare tænk Toy Story filmene: Her får standard legetøj en hel unik personlighed der samtidig kan bruges i enhver leg. Det er en af grundende til at bamser er blevet så yderst populære.

Men hvilke type bamser findes der så?

Standard bløde bamser

Vi kender dem.. Små søde bamser der egentlig ikke er specielle. Selvom de ikke er specielle er de ofte utrolig søde og stadigvæk populære, men de har ikke noget nyt over sig. De har et eller andet materiale inde i sig – ofte fyldt helt ud som gør bamsen holder formen. De er også ret billige da de kan masseproduceres nemt. De laves ved at have dette materiale som puttes ind i, hvorefter de sys ordenligt sammen.

Bamser der kan komme i mikroovnen

Der findes også nogle meget populære bamser som kan komme i mikroovnen. Da disse bamser har nogle lavendelkerner indeni sig, så kan de holde på varme og kulde. Det gør at man kan smide bamsen en tur i mikroovnen så den kan få varmen og derfor kan bruges som en varmepude. De kan samtidig også bruges som en frysepose da det også kan holde på kulde hvis man lægger den i fryseren.

Musik bamser

Der findes også bamser som har den funktion at kunne spille musik. Ved at tilslutte ens MP3-afspiller til bamsen kan man igennem bamsen høre musik. Det er ofte en meget populær løsning for små børn, der også elsker bamsens udseende.

Kæmpe bamser

Der er også den type bamser som er kæmpe store. Du kender dem sikkert fra forlystelsesparker og lignende. De er så store at de imponerer alle børnene, ved at være større end dem selv. De er selvfølgelig ofte noget dyrere, men de er tilmed også fantastiske sjove.

 

Der findes selvfølgelig rigtig mange flere typer bamser, men her er der nævnt en masse sjove bamser børn elsker.