Hvordan brander jeg min virksomhed via video?

Hvordan brander jeg min virksomhed via video?

‘Et billede siger mere end 1000 ord’. Hvis det er sandt, så må en video sige ufatteligt meget. Billeder taler ofte for sig selv og er en enkelt måde hvorpå virksomheder kan skabe en stemning omkring sig selv eller sit produkt. Man taler om at virksomhedens storytelling kommer i spil. Fordelene ved film er, at det er med til at skabe et image omkring virksomheden.

Hvilke filmtyper findes der?

Dronefilm

Dronefilm består af optagelser taget fra luften, som i høj grad kan være med til at løfte indtrykket og billedet af et produkt eller en virksomhed. Droneoptagelser er en spændende vinkel samt en fed måde at få et større perspektiv på det, man ønsker at vise frem. Optagelser med drone kan være en fordelagtig løsning, hvis man ønsker at etablere og definere et sted rent geografisk og er med til at hjælpe modtageren med at danne sig et komplet helhedsindtryk. Derfor plejer man også at sige at dronefilm egner sig best til landskaber, bygninger, byggerier, bybilleder mv. netop fordi at man kan opnå et stort perspektiv. Dronefilm er i den seneste tid blevet rigtig populært, og er ofte med til at give en film det sidste og afgørende touch.

Portrætfilm

Portrætfilm har som oftest til formål at portrættere en virksomhed. Mere specifikt fungerer filmene som portrætter af medarbejdere, ledere, direktører mv. Man kan derfor argumentere for at alle firmaer kan have gavn af at få lavet et portræt af virksomheden og dermed opnå tillid og troværdighed hos modtagerne. Det tilføjer et personligt touch til firmaet, hvilket ofte kan være svært at formidle i større og mere corporate virksomheder.

Reklamefilm

Alle virksomheder har brug for at brande deres produkter, hvilket kan gøres på utallige måder. Det kan bl.a. være at producere en reklamefilm, som viser produktet eller virksomheden frem på bedste vis. Målsætningen med reklamefilm varierer ofte. Reklamefilmen kan have til formål at opbygge kendskab til brandet, fremvise et bestemt produkt eller blot præsentere virksomheden udadtil.

Ovenstående er blot eksempler på hvilke typer film virksomheder kan vælge at få lavet. Valget af filmtype afhænger af hvad virksomheden ønsker at opnå. Vil man brande virksomheden, et produkt eller noget helt tredje?

Har din virksomhed interesse i at få produceret en film? Hos Produced By har vi erfaring med alle typer film og vores team af kompetente mediefolk står klar til at hjælpe din virksomhed. Kontakt os i dag for mere information.