Hvordan du kan spare penge når du skal have nye dæk

Køb brugte eller omformede dæk

Når det er ved at være tid til at købe nye dæk til bilen, finder man hurtigt ud af, at det hurtigt kan blive en dyr oplevelse. Derfor er det naturligvis også meget populært at søge alternativer, så man kan spare på denne irriterende og ofte uventet omkostning.

Vær opmærksom hvis du køber brugte dæk

Dæk der er produceret til de mindre og kompakte biler er ofte allerede meget billige dæk, men man kan ofte endnu flere penge ved at købe brugte dæk. Det er dog vigtigt, at du husker på, at det at købe brugte dæk også kan give bagslag. Derfor er det enormt vigtigt, at du er ekstra opmærksom, når du køber brugte dæk.

Hvis det er velbevarede dæk og dæk i god stand fra gode producenter, så kan det være et super godt køb at gå med brugte dæk. Du skal dog undersøge dem nøje, da det ellers kan blive rent spild af penge. Er der synlige skader, eller er dækkende meget slidte, så hold dig altid helt fra dem. Disse dæk kan være til fare for dig selv og andre trafikanter, og vil ofte også resultere i at du alligevel skal ud og købe nye dæk efter ikke særligt lang tid, og så har du faktisk slet ikke sparet nogen penge alligevel. En god tommelfingerregel er at mønstrene skal være dybe nok til at en mønt kan forsvinde helt ned i slidbanen. Der er et juridisk krav på at mønsterdybden er minimum 1,6mm.

Omformede dæk kan være et godt køb

Omformede dæk er også kendt som regummirerede dæk. Disse er et godt alternativ til brugte dæk og kan sagtens være pengene værd. Omformede dæk er brugte eller gamle dæk, som har fået en behandling og en ny slidbane. Er det en god professionel der har lavet omformningen, så vil kvaliteten være lige så god, som var det helt nye dæk. Det kan dog også være en privat der har gjort det, og så kan det hurtigt blive et dårligt køb, da kvaliteten så ikke vil være i top. Omformede dæk er altså meget attraktive på grund af at det er meget billige dæk, men det er vigtigt, at det er en der ved hvad han laver, som har omformet dækkene.

Læs mere her -> https://billig-dæk.dk