Hvordan får man tjekket sin husleje og lejekontrakt?

Få et tjek af lejekontrakt

Det har længe været en stor jungle, at finde ud af om ens lejekontrakt er korrekt udformet eller om der er ting deri, som ikke er godt for en som lejer. Men det skal være slut nu, hvor man kan få et tjek af lejekontrakt online. Det betyder at man ikke længere skal stole blindt på udlejere, at man ikke skal betale dyre penge for at få svar elller vente i en evighed på svar. Nu kan man digital få svar på det ens spørgsmål – Endda helt gratis.

De hyppigste fejl bestå ofte i at udlejer har brugt en ugyldig typeformular som lejekontrakt, at udlejer ikke har styr på forbrug og a conto-betalinger eller har pålagt lejer ugyldige vilkår i § 11.

Tjek af husleje

Måske tænker du på at lejekontrakten er helt fair, men har du ikke overvejet din husleje? Der er mere end 100.000 der anslås at betale for meget i husleje i Danmark, så der er stor chance for du er en af dem. Men indtil nu har man ikke rigtig kunne få det tjekket og så har man måtte stole på udlejer, hvilket kan vise sig farligt. i stedet kan du nu få tjekket huslejen inden for 24 timer om den er fair eller ej – Ligeledes er det gratis og uforpligtende. Det vil sige, at du selv bestemmer om du vil gå videre med sagen, hvis huslejen nu er for høj.