Hvordan sikrer jeg mig imod butikstyveri?

Er du butiksejer? Og oplever du ofte, at nogle mennesker har svært ved at kende forskel på dit og mit? Specielt i detailbranchen oplever man flere og flere tilfælde af butikstyveri. Som butiksejer kan det være svært at vide, hvordan man mest effektivt bekæmper dette problem. Der findes utallige løsninger inden for varesikring, som for eksempel alarmetiketter, butiksalarmer, butiksovervågning, tøjalarmer osv. og for små og mellemstore butikker kan det virke overvældende, at skulle tage en beslutning mellem så mange valgmuligheder. Før du går igang med at kontakte firmaer og indhente tilbud, kan du med fordel sætte dig ned og skrive dine behov for butikssikkerhed ned. På den måde får du et overblik over, hvilken form for varesikring du har mest brug for.

Min butik er lille, og jeg har ikke så mange varer. Hvilken løsning bør jeg vælge?

Du driver måske en lille butik, eksempelvis en tøjforretning med få, men dyre varer. Det kan for dig være en fordel at få installeret butiksovervågning med et få antal overvågningskameraer, som hjælper dig med at identificere tyvene, hvis du ikke selv når at opdage, at nogle har taget noget som ikke tilhører dem. Typisk vil tyvene forsøge at gemme tøjet mens de er i prøverummet, eller når du kigger væk. En anden effektiv løsning i dit tilfælde kunne være alarmetiketter, butiksalarmer eller tøjalarmer, som aktiveres når tyven forsøger at løbe afsted med varerne.

Min butik er stor, og jeg har mange varer. Hvilken løsning bør jeg vælge?

Du driver en større butik med mange varer, og størstedelen af dine varer er relativt billige. Det kan for dig blive en dyr løsning at montere alarmetiketter eller alarmbrikker på alle dine varer. Derfor kan butiksovervågning med et større antal af overvågningskameraer være en fordel, da du ikke selv har mulighed for at holde øje med hele butikken på en gang. Har du nogle enkelte dyre varer i din butik, kan du med fordel overveje at sætte en alarmetiket eller butiksalarm på netop disse varer.

Uanset hvilken type forretning du driver og hvilke type varer du sælger, så findes der en elektronisk varesikringsløsning som matcher dine behov. Mange sikkerhedsfirmaer vil typisk gå ind og lave et sikkerhedstjek af din virksomhed, så de bedst mulig kan sammensætte en løsning der sikrer din butik mest effektivt mod tyveri. Hos dette sikkerhedsfirma kan du med garanti finde en løsning der passer til din butik. Her finder du både billige og små sikkerhedsløsninger til den mindre butik, samt mere omfattende og avancerede sikkerhedsløsninger til de større butikker.