Hvorfor du bør renovere badeværelset!

Badeværelset er et af de rum, vi mennesker benytter oftest, da en række af dagens regelmæssige aktiviteter foregår i dette oftest lille rum. Vi har både daglige bad, toiletbesøg og tandbørstning i vores skemaer. I virkeligheden er det lidt paradoksalt, at et så benyttet rum, tit bliver overset i hus-renoveringen.

Det er denne udvikling vi hos Olsens badeværelser vil modarbejde. Vi er en murer- og entreprenør virksomhed, der har valgt at specialisere os i opbygning og renovering af badeværelser.

Værd at vide om badeværelser

At igangsætte en badeværelsesrenovering er ikke noget nogen lille opgave. Det kræver nemlig både planlægning, budgettering og forarbejde, da der er mange lovgivninger og der skal overholdes. Det er vigtigt at klargøre hvad man ønsker lavet inden man påbegynder et renoveringsprojekt. Skal rummet gøres større? Hvad skal udskiftes, og hvad skal blive? Har vi andre behov, der ikke er opfyldt nu? Dette er blot nogle af de spørgsmål man bør stille sig selv, inden man begynder at renovere. Spørgsmål som en professionel som udgangspunkt vil hjælpe med at guide en igennem.

Badeværelset er også et af de rum, der indeholder flest skrøbelige apparaturer, der kan forårsage stor skade i en bolig. Her er det vigtigt at pointere, at ansvaret vil ligge hos husejeren selv, hvis ikke en faglig professionel har udført arbejdet. Derfor anbefaler vi selvfølgelig altid at tage kontakt til en professionel, så man er sikker på kvaliteten af arbejdet, og hvor ansvaret ligger.

Udseende og opbygning

En badeværelsesrenovering kan ofte tjene sig ind, da et flot indrettet og praktisk badeværelse ofte øger værdien af en ejendom betragteligt. Hos
Olsens badeværelser arbejder vi med design og udformning af badeværelser til daglig, og har derfor mange års erfaring med mulighederne, og opbygningen af denne type rum.

Der vil altid være mange ting at tage stilling til, når man arbejder med renovering af badeværelser. Hvor store skal fliserne være, og i hvilken farve? Hvilket materiale skal det være? Hvor stor skal brusekabinen være?

Vi anbefaler at man sætter sig ned, og går nogle af de mange indretningssider og blogs igennem, sådan at man får samlet inspiration til renoveringen. På den måde kan man hurtigt få gennemgået mange af de typiske sammensætninger, og sammen blive enige om hvilken stil og udtryk man ønsker i sit badeværelse.

Kontakt professionelle

Virker det hele meget overvældende, er det nok en god ide at søge professionel hjælp. Som tidligere beskrevet kan det gå slemt til, hvis ikke installationerne bliver udført ordenligt. Kontakt derfor en lokal professionel, og lad dem hjælpe med udførsel og lovgivning.

M.v.h.

OLSEN`S MURER OG ENTREPRENØR ApS