Jakker til mænd

Selvom sommeren har fået et godt tag i Danmark, er det så småt begyndt at være efterår og vinter inden for tøjmoden. Det betyder blandt andet, at du snart kan begynde at glæde dig til at skulle forny garderoben med nye klæder. Et uundværlig del af garderoben er jakken, og står du over for at skulle finde en ny jakke til efteråret og vinteren, kan du godt snart begynde at finde shoppegenet frem, hvis du vil være sikker på at skulle finde den perfekte jakke, inden udvalget bliver mindre.

Den klassiske mand

Langt de fleste mænd foretrækker at købe stilrene og klassiske dele til garderoben, da deres shoppegen som oftest er en smule mindre end kvinders. Ved at shoppe mere klassisk tøj, slipper du for at skulle forny garderoben lige så ofte, som hvis du udelukkende køber nyt og moderne.

En klassisk tøjstil handler både om at vælge bestemte stykker tøjmodeller, men også om at vælge et farvevalg, som kan mikses med så meget som muligt og som passer til flere lejligheder. Du behøver ikke nødvendigvis bære jakkesæt for at høre til den klassiske tøjstil, men blot være bevidst om at skabe et enkelt og stilrent udtryk med dit tøj.

Der findes et utal af klassiske jakker til mænd, og hvis du ikke ønsker at købe endnu en trenchcoat til garderoben, kan du sagtens finde andre jakker, som også har et klassisk snit. Fx hos REDGREEN kan du finde et stort udvalg af klassiske jakker til mænd med både lynlåse og knapper.

Den kvalitetsbevidste mand

Et andet parameter, som også har en indflydelse på, hvor ofte det er nødvendigt at købe ny garderobe, er kvaliteten af det tøj, du vælger. Jo bedre kvalitet, desto længere vil tøjet holde. Det vil også sige, at kvaliteten har en væsentlig betydning for blandt andet farven af dit tøj, om det mister farve af at blive vasket, ligeledes vil dårlig kvalitet også kunne ses ved, at tøjet hurtigere ser slidt ud.

Det kan derfor sagtens betales at købe tøj af mere høj kvalitet, hvis du gerne vil kunne bruge dit tøj flere sæsoner i streg. Selvom kvalitet som oftest koster mere, vil det i længde spare dig for ekstra udgifter, da tøjet både holder farven, men også formen. Og køber du ligeledes tøjet i en klassisk stil og i en god kvalitet, bliver du heller ikke træt af snittet, før tøjet er slidt op.

Hvis du er på udkig efter en ny jakke, er det sommetider ekstra vigtigt at vælge en jakke af bedre kvalitet, da jakker ofte er udsatte for flere ting end din trøje eller skjorte, idet jakken er et stykke overtøj, og bæres i al slags vejr. Se REDGREEN’s kollektion af Herretøj online